Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavljena pokraj kontejnera?

Panika nakon vijesti o ostavljenoj promrzloj bebi u Puli: Policija nema dojavu, u bolnicu nije zaprimljena

kontejner
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
11.01.2017.
u 12:50

Vijest se brzo proširila društvenom mrežom pa se među brojnim komentarima našao i jedan u kojem je korisnica tvrdila kako je bila prisutna kada je jedna gospođa pronašla deku u koju je bila zamotana beba.

Na Facebook profilu voditelja humanitarne udruge ''Naš san – njihov osmijeh'' Igora Loparića jučer se pojavila informacija kako je tijekom dana u Puli pokraj ''kontejnera za smeće'' pronađena promrzla beba zamotana u deku.

Vijest se brzo proširila društvenom mrežom pa se među brojnim komentarima našao i jedan u kojem je korisnica tvrdila kako je bila prisutna kada je jedna gospođa pronašla deku u koju je bila zamotana beba i da ju je navodno odnijela na hitnu u Negrijevoj ulici u Puli.

Iz Policijske uprave istarske kazali su kako nemaju dojavu o pronađenoj bebi te da kriminalistička policija provjerava informacije s društvenih mreža, piše Regional Express i dodaje kako su iz pulske bolnice priopćili da beba nije zaprimljena ni na hitnoj ni na pedijatriji, gdje bi zasigurno bila smještena da je zaprimljena.

>>Išao je zaključati crkvu i u jednom trenutku čuo zvukove iz košare za rublje...

Komentara 1

UN
una1
15:44 11.01.2017.

Sam naslov članka je stresan, zašto bi netko objavio netočnu vijest, jer gospođa je vidjela bebu ??? Nije dobro širiti takve vijesti. Nadam se da ćemo saznati istinu i da ona nije tako crna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije