Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.12.2014. u 13:08

HRT mora predstaviti kandidata, on ne mora doći, pa će se uvijek radije pojaviti u dvorani punoj oduševljenih pristalica, nego gnjaviti sebe i druge polusatnim razgovorom problematične gledanosti na zabačenom Četvrtom programu HRT-a

Večeras na Četvrtom programu četvrti put ovog tjedna neće biti „Studija 4“. Privremeno je uklonjen, silom prilika, a tek je počeo zatvarati golemu rupu u programu nastalu ukidanjem „Dnevnika 3“.

Umjesto „Studija 4“ već četvrti dan navečer ide najprije deset minuta reportaže „Jedan dan s kandidatom“, a onda i polusatni razgovor na koji su dvojica slabije rangiranih kandidata došla. Kolinda Grabar Kitarović nije se sinoć pojavila, „zbog ranije preuzetih obaveza“, prevedeno na hrvatski: bila je u dvorani u Vinkovcima.

Voditeljici Mirjani Posavac koja je izgovorila frazu o obavezama bilo je malo neugodno, gledatelji su odahnuli, a vjerujemo da se i gđa Kolinda ugodnije osjećala u punoj dvorani koja plješće svojoj ljubimici, nego u beskrvnom razgovoru problematične gledanosti, emitiranom na zabačenom Četvrtom programu. Nadamo se i da će g. Josipović ispravno shvatiti poruku koja je vrlo jednostavna: prvih deset minuta emisije, tj. živahne reportaže „Jedan dan s...“ jače je od svega što bi možda doprlo do glasača koji će gledati službeni intervju.

Za dobro gledatelja i g. Josipovića vjerujemo da će i on večeras radije udovoljiti nekim ranije preuzetim obavezama, nego sjesti preko puta voditelja Gorana Rotima. Davno su iza nas vremena kad je baš svako pojavljivanje na HRT-u nešto značilo. Komercijalne TV to su odmah shvatile i ne zanima ih nikakvo predstavljanje kandidata. HRT je za sada, za razliku od Nove TV i RTL TV, vrlo bezvoljno i službeno najavila da će se četiri kandidata sučeliti u jednoj njenoj emisiji na Štefanje, 26. prosinca.

>> HRT skriva predsjedničke kandidate na Četvrti program 

>> Zrnce nužne političke nekorektnosti Ante Tomića u 'Subotom ujutro'

Komentara 20

PO
portugisac
13:17 18.12.2014.

Pa zašto se ne bi pojavio pred partijskim drugom.To stvarno nije nikakav problem niti "kunst". Nek se pojavi pred Bujancem koji ga svaki dan poziva.

TE
teoodd
13:24 18.12.2014.

Može Ivu zamjeniti Danica Ramljak....

DR
Drzinedaj
13:54 18.12.2014.

To je domaća televizija za Josipovića nema razloga da se ne pojavi, ugodna pitanja je najmanje što mu mogu pružiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije