Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć socijalno ugroženima

Opačić s Kalmetom potpisala sporazum o otpisu dugova

Milanka Opačić, Božidar Kalmeta
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/4
30.01.2015.
u 13:29

Otpis duga je za građane na granici siromaštva i nadam se da će im to stvoriti uvjete za nešto bolji životi, kaže Opačić

Potpredsjednica Vlade Milanka Opačić, zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta i još nekoliko čelnika gradova i općina u Zadarskoj županiji potpisali su sporazum za otpis dugova građanima.

- Sada imamo potpisane sporazume s 51. gradom i općinama. Otpis duga je za građane na granici siromaštva i nadam se da će im to stvoriti uvjete za nešto bolji životi. Imamo 1711 korisnika socijalne pomoći u Županiji, a 1100 ih je u Zadru - rekla je ministrica Opačić zahvalivši na potpisivanju sporazuma odnosno odlukama da se otpišu dugovi građanima.

- Ja vjerujem da će u Zadarskoj županiji svi potpisati ovaj sporazum. Dobro je da ćemo otpisom dugova pomoći onima kojima je to najpotrebnije - rekao je Božidar Kalmeta.

>> Opačić sa šibenskim gradonačelnikom potpisala sporazum o otpisu dugova

Komentara 7

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
17:44 30.01.2015.

...dobar razlog... da opanačićka napravi još jedan krug po državi...

Avatar mliniski
mliniski
15:27 30.01.2015.

Zaboga ministrice, pa skim vi potpisujete dokument ????

OB
ObrenM
04:17 31.01.2015.

Svi koji po clanu imaju 1251 kn nemaju pravo na otpis dugova.Postena odluka kao i vlada,jer to je granica ugodnog zivota.Sto sve ne rade za ostati na vlasti.Dali ce i onih 260000 gladnih izuzetih od benificija,koje nase dusebriznike ne kostaa nista,glasovati za njihov ostanak-malo sutra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije