Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ribić o uhićenju Babića

'On ulazi u konflikte s vlašću, treba biti oprezan da se ne radi o nekom pakovanju'

Vilim Ribić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
30.01.2014.
u 15:45

Ali ako je prekršio zakon, kad ga ja prekršim, onda ja trebam ići odgovarati, kao i gospodin Linić, kao i njegovi suradnici, poručio je Vilim Ribić.

Sindikalist Vilim Ribić je, komentirajući uhićenje doktora Ivice Babića, rekao da svatko tko je počinio nešto protuzakonito, za to treba i odgovarati.

- Ali ja sam jako skeptičan, gospodin Babić je isturen sindikalac koji ulazi u žestoke konflikte sa vlašću, a treba biti jako, jako oprezan da se ne radi o nekom pakovanju. To ćemo mi vrlo brzo saznati, pa ćemo razgovarati. Ali ako je prekršio zakon, kad ga ja prekršim, onda ja trebam ići odgovarati, kao i gospodin Linić, kao i njegovi suradnici itd. – poručio je Vilim Ribić.

>>Gabrić: Liječnici su časni, ali dr. Babić je lažljivac

Komentara 20

BE
berija
16:47 30.01.2014.

U redu, Babića su uhitili zbog ratnog profiterstva, hoće li uhititi Baldasara i Milanovića zbog ratnog dezerterstva?

KR
krka
16:03 30.01.2014.

Ribiću, tebi će u autu kod pretresa pronaći vrećicu "bijela praha sumnjiva sadržaja"!

ST
stefj
17:46 30.01.2014.

"...kao i gospodin Linić, kao i njegovi suradnici,..." ova mu je dobra. Linić uzme 400.000 DEM i vrati 130.000 DEM i to mu se prizna kao da je vratio cijeli iznos. Baš me zanima da li bi i meni tako priznali. A Ribić ako ovako nastavi i on će u zatvor. DORH sigurno već sad gleda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije