Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Granični prijelaz u Brodu

Novi robno-carinski terminal smanjit će gužve i ubrzati promet

Granicni Prijelaz
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
28.07.2016.
u 14:02

Na slavonskobrodskom graničnom prijelazu nastavljeni su radovi na izgradnji i proširenju robno-carinskog terminala, koji će smanjiti gužve i osigurati brže odvijanje prometa. Njegovim završetkom carinjenje robe u kamionima moći će se obavljati na terminalu, umjesto na samom graničnom prijelazu kako je do sada bilo. Prije su kamioni s teretom uvelike usporavali promet i stvarali gužve. Izgradnja dodatnog  

graničnog prijelaza za teretni promet sastavni je dio Strateškog plana grada Slavonskog Broda od 2011. do 2020. godine i predstavlja završetak buduće Istočne vezne ceste. Rok za završetak radova je 1. listopada ove godine.

Komentara 1

MX
Mister X
14:57 28.07.2016.

Novi robno-carinski terminal smanjit će gužve i ubrzati promet; zamislite sretni <hrvati Nako godina muke perverzije balkanske bijede gle ovo nakon toliko godina EU mozak proradi donekle koja sreća da nastupa djelomično normalitet to što je u drugim državama već već 30 ili 50 godina svakdašnjica ! Blago nama sretnima Balkancima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije