Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar kotromanović

'Nije mi jasno kako se Gotovina mogao naći na listi s Bin Ladenom'

Ante Kotromanović
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
09.01.2014.
u 14:38

– To su stvari koje je trebalo rješavati prije. Trebalo se ažurirati čim je došlo do oslobađajuće presude – rekao je ministar Kotromanović.

Ministar obrane Ante Kotromanović na pitanje novinara prije sjednice Vlade nije znao reći kada se može očekivati da se ime Ante Gotovine ukloni s liste terorista u SAD-u, odnosno koliko će trajati ta procedura, ali je kazao da se to mora napraviti jer je Gotovina oslobođen, javljaju 24 sata.

– Nije mi uopće jasno kako se mogao naći na listi s Bin Ladenom i takvim frajerima. To su stvari koje je trebalo rješavati prije. Trebalo se ažurirati čim je došlo do oslobađajuće presude – rekao je ministar Kotromanović.

Cijeli članak čitajte ovdje.

>> Gotovina traži da ga maknu s liste terorista

Komentara 21

CV
crna vrana
15:28 09.01.2014.

Nije frajeru Kotromanoviću štošta jasno, kao npr. da se država trebala svojom diplomacijom odavno izboriti da se Gotovina makne s te lakrdijaške liste na kojoj su neki mrtvi već godinama. To više govori o njemu i njegovoj kolegici iz Vladee -Pusićki nego o Amerikancima kojima se živo fućka tko je na toj njihovoj listi za odstrijel. Po čemu je Rojs na toj listi, to Kotromanovića nije briga, jer je to valjda Kotromanoviću normalno ! Glupost raste proporcionalno s visinom čovjeka i položaja , štoli !?

RI
Rizlman
15:17 09.01.2014.

Našao se na toj listi zahvaljujući Stjepanu Mesiću koji ga je 2005. godine pred svim diplomatima u Bruxellesu usporedio s Bin Ladeom, ali je normalno da to Kotromanović ne zna, jer je Kotromanović osim što je tad radio za KIO-Orahovicu (čitaj: radio za Mesića) nije uopće pratio proces i nema pojma za što se Gotovini sudilo, pa je ovuda širio priče o tome kako je nekoga nakon akcije trebalo ubiti itd.

GO
golub
15:32 09.01.2014.

Gospodinu Gotovini treba dodjeliti Nobelovu nagradu za mir, jer zaslužan je za mir na ovim prostorima i ako netko pored zdravih očiju to ne vidi i zdravoj pameti ne razumije žalosno je, a i novinari više su aktivni kad nekogekog neopravdano blate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije