Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doris Pack

Ni poseban pristup ni treći entitet – rješenje za BiH je ravnopravnost

Doris Pack
Goran Stanzl/PIXSELL
08.04.2014.
u 19:15

– Ne podržavam prijedlog Vesne Pusić - izjavila je Pack.

Izvjestiteljica Europskog parlamenta za BiH Doris Pack odbacila je hrvatski prijedlog o novom pristupu Unije toj državi i stvaranje trećeg entiteta.

– Ne podržavam prijedlog Vesne Pusić. Posebnost BiH tri su naroda koja trebaju biti jednakopravna jer se ne smije dogoditi da Bošnjaci vjeruju kako moraju donositi odluke, a da Hrvati nemaju što reći. Ako se odustane od kantona, moramo paziti da Hrvati ne budu zapostavljeni. Nema podjela i nema govora o trećem entitetu – kaže D. Pack.

>> 'Ne vjerujem onima koji tvrde da dogovor u BiH nije moguć'

Komentara 9

DU
Deleted user
09:15 09.04.2014.

Ni ja ne podržavam prijedlog Vesne Pusić, ali ne podržavam ni status quo nametnut od EU birokracije, po kojem Bošnjaci biraju Hrvatima političke predstavnike.

Avatar tituš
tituš
09:49 09.04.2014.

Gospođo, vjerovati ću Vam, no onda kada raspustite RSK i kada ukinete federaciju BiH, formirate jednu vladu i jednog demokratskog predsjednika u toj napaćenoj zemlji. Ukoliko to niste u stanju, Hrvati ne će bezuvjetno i neograničeno čekati, tražiti će i zahtijevati svoj entitet. To nije za nas najbolje, ali je najmanje štetno!

KA
kafka
10:01 09.04.2014.

Doris Pack - strana muljatorka kojoj treba stati na kraj. . . . . . . . . Ravnopravnost = treći entitet. Ili ukinuti oba postojeća entiteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije