Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

News Bar: Konačni cilj nam je doći na vlast, uvesti diktaturu i pisati o sebi

Naslovnica
Foto: VL
29.03.2015.
u 00:01

Premda je kroz redakciju prošao zavidan broj stand up komičara, novinara i glumaca, jezgru ove družine čine njih četvorica: Vlado Lucić, Domagoj Zovak, Borna Sar i Zvonko Hrabar

Bio je siječanj ove godine kada su utihnuli na dva dana. Posrijedi je bio hakerski napad na portal, upravljan iz SAD-a, no tko je nalogodavac ove diverzije, još je nepoznato. Tko god on bio, nije se bez razloga okomio na News Bar, najpopularniji hrvatski satirični portal, koji je upravo u to vrijeme, u samom finišu drugog kruga predsjedničkih izbora, bio u zenitu čitanosti s više od 150 tisuća čitanja dnevno. Napad je otpočeo u petak uoči zadnjeg sučeljavanja dvoje predsjedničkih kandidata, a završio u 19 sati u nedjelju. Valjalo ih je onesposobiti tijekom izborne šutnje jer oni je, nema sumnje, ne bi poštovali. Tako to radi News Bar.

Ovih dana slave treći rođendan, a imaju što i slaviti: njihove duhovite, ali izmišljene vijesti mjesečno prati pola milijuna čitatelja iz Hrvatske, ali i cijele regije. Premda je kroz redakciju prošao zavidan broj stand up komičara, novinara i glumaca, jezgru ove družine čine njih četvorica: Vlado Lucić, Domagoj Zovak, Borna Sar i Zvonko Hrabar. Iz redakcije na vrhu višekatnice na zagrebačkoj Martinovki odjekuje smijeh. Tako je ovdje svakoga dana. A upravo toga dana, proteklog tjedna, na repertoaru je ministrica kulture u odlasku.

– Moramo nešto s tom Zlatar Violić, predobra je. Mogli bismo opaliti i po novom SDP-ovu saborskom zastupniku Josipu Krniću, načelniku Babine Grede. Na primjer, da je došao predvoditi SDP-ovu pobunu protiv Milanovića. Čisto da ga malo cimnemo za dobrodošlicu – govori Vlado Lucić, 26-godišnji student prava iz – Babine Grede. U spački koju smišlja nema, tvrdi, ni trunke osobnog animoziteta prema sumještaninu.

Cijelu priču o najpopularnijem domaćem satiričnom portalu pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje Večernjeg lista!

>> News Bar: Satira ne poznaje svetinje, u protivnom gubi smisao

Foto: VL

Komentara 6

Avatar AlanGnjus
AlanGnjus
08:56 29.03.2015.

To nije satira nego partizanska propaganda. Jasno mi je zašto ih reklamirate! Potonut će te zajedno s njima! Bezveze

Avatar pingvin_s_Madagaskara
pingvin_s_Madagaskara
10:04 29.03.2015.

ono što danas pročitate u news baru već sutra biti istina

PR
propalismoFranjoskroz
13:38 29.03.2015.

Ja mislim da je dnevno ipak bolji satiricno portal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije