Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krapina

Dvadesetogodišnjak se autom zabio u drvo jablana i preminuo na licu mjesta

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
05.07.2015.
u 11:53

Jedna osoba smrtno je stradala pri slijetanju osobnog automobila iz za sada neutvrđenih razloga.

Matija M. (20) iz Krapinskog Vidovca, smrtno je stradao danas ujutro nešto prije pet sati na županijskoj cesti u Gornjoj Pačetini. Vozeći županijskom cestom iz smjera Krapinskog Vidovca prema Velikoj Vesi, u zavoju je izgubio kontrolu nad svojim osobnim automobilom, prešao na drugu stranu te sa zabio u drvo jablana.

Kako su nam rekli očevici nesreće, Hitna pomoć došla je već nakon desetak minuta, no mladić koji je bio sam u automobilu, preminuo je na licu mjesta. 

>>Putovali prema Makarskoj, sletjeli s ceste i poginuli. Vozač zaspao za volanom?

>>Prebrzo ušao u zavoj i odveo suputnika u smrt

Komentara 6

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:48 05.07.2015.

okolnosti nepoznate?!! okolnosti su uvijek iste: (1) ceste su preuske, dizajnirane su za fićeke, od osoba koje su platile prometni faks dok su poštene ljude otjerali u inozemstvo da rade pošten posao (2) policije nema da kažnjava bahate vozače i brzu vožnju. gube milijarde koje bi mogli skidati od potencijalnih ubojica za volanom i sjede i čekaju da dobe novac od poreznih obveznika. da agresivci dobe za platiti svaki mjesec 3000 kunakazne sljedeći put bi razmislili da li će divljat. (3) bahatim vozačima se ne oduzima vozačka već se dozvoljava da napadaju normalne.

Avatar maxist
maxist
08:37 05.07.2015.

detaljno...precizno....otprilike...

DH
dalibor.hren
12:31 05.07.2015.

Objavite sliku vozila i napišite kojom brzinom je divljak, na žalost sad već pokojni, vozio!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije