Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapraljević i Vuljanić:

'Naši drugovi iz Grčke pokazali su nam kako. Etikete i plašenja neće nas omesti'

Antun Kapraljević
Davor Javorović/Pixsell
26.01.2015.
u 12:08

"Europa se budi", poručili su u zajedničkom priopćenju kandidat za predsjednika Hrvatskih laburista Antun Kapraljević i kandidat za tajnika stranke Nikola Vuljanić.

Kandidat za predsjednika Hrvatskih laburista Antun Kapraljević (na fotografiji) i kandidat za tajnika stranke Nikola Vuljanić u zajedničkom priopćenju su čestitali na "briljantnoj pobjedi" grčkim ljevičarima iz Syrize.

"Pokazali su da se može i pokazali su da drugačija Europa živi u nama, samo je treba osloboditi. Pokazali su i put – ujediniti sve one koji žele promijeniti društvo, ne popravljati nepopravljivo. Neka to bude putokaz i svima drugima u Europi", pišu Kapraljević i Vuljanić.

"Europa se budi"

Naglašavaju da su Hrvatski laburisti surađivali sa Syrizom u Europskom parlamentu te da će se ta suradnja i nastaviti dok će u Hrvatskoj nastojati "okupiti sve one koji žele bolju i pravedniju Hrvatsku u boljoj i pravednijoj Europi".

"Zanemarimo razlike i osobne ambicije, sve ono što ljevicu razjedinjuje. Imamo šansu i iskoristimo je. Naši drugovi iz Grčke pokazali su nam kako. Etikete i plašenja neće nas omesti. Znamo što hoćemo. Europa se budi, ali ako se ne promijeni i Grčka poželi izaći iz takve Europe koja nije pravedna, solidarna i jednaka za sve, Syriza i tada može računati na svoje prijatelje iz Hrvatskih laburista", zaključuju Kapraljević i Vuljanić u priopćenju. 

>>Dr. House čestitao Syrizi na velikoj pobjedi u Grčkoj

>>Europski lideri ne žure se čestitati Ciprasu

>>Pobjeda Syrize u Grčkoj mogla bi ohrabriti slične pokrete u EU

>>'I mi se borimo protiv mjera štednje, a želimo i korak više'

>>Syrizi nedostaju dva zastupnika za većinu, Cipras dogovorio vladajuću koaliciju

Komentara 25

Avatar LaMer
LaMer
12:50 26.01.2015.

Skupina običnih neradnika i jebivetri koji bi htijeli da drugi rade za njih a da oni uzimaju koliko im treba . Neće ići komunjare ! Protiv te i takve demagoške bagre treba se boriti svim sredstvima !

MA
margaritas
12:34 26.01.2015.

Drugovi vi ste proslo , svrseno vrijeme .

BF
brkonja fra brkati
13:11 26.01.2015.

Kapitalizam sa ljudskim licem nam treba .Ovi su stvarno komični

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije