Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIRILICA

Na zgradi Policijske postaje Vukovar još jednom razbijena dvojezična ploča

dvojezična ploča
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
29.04.2016.
u 14:03

Prema neslužbenim informacijama ploču je razbio Franjo Šoljić

Komentara 28

DU
Deleted user
15:18 29.04.2016.

Srbi stalno prigovaraju za razbijanje tih srpskih ćirilićnih ploča u Vukovaru, dok s druge strane perfidno se naslađuju kao kod njih nije polupana nijedna ploča s latiničnim natpisom.... a da se svo vrijeme nitko od hrvatskih političara ne zapita zašto Srbi nemaju nigdje u Srbiji nijednu ploču gdje bi na policiji pisalo "Policijska postaja" što je ispravan hrvatski naziv a ne "Policijska stanica" kako pišu Srbi, pa onda opština/općina, vijeće/veče.....itd,itd, naše tutleke od političara su uvjerili da ako neš piše na latinici da je to automatski HR natpis... da vidiš belaja da im po Vojvodini jedno jutro na policijskim stanicama piše Policijska postaja... trgali bi i oni, ovako namaju šta da lome kad su to kod njih sve natpisi na srpskom na latinici.

CU
cungalunga
14:35 29.04.2016.

Te ploče treba zabraniti, presvježe su rane četničke agresije.

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
16:28 29.04.2016.

Te ploče su tamo postavljene ilegalno, ćirilica nema što raditi u Vukovaru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije