Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NA CESTAMA

Na autocesti A3 zapalilo se vozilo, jak vjetar na Jadranskoj magistrali

autocesta
Foto: Borna Filić/PIXSELL
30.08.2016.
u 07:33

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama

Na autocesti A3 između naplatnih kućica Zagreb istok i čvora Ivanić Grad jutros se zapalilo vozilo, izvijestio je HAK. HAK je bio pozvao vozače na oprezniju vožnju, ali je upozorenje u međuvremenu uklonjeno.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), dok je između Novog Vinodolskog i Senja dodatno zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Jak vjetar usporava promet i na na A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići te na A6 između Kikovice i tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici. Ima je i na dionici autoceste A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama. Tijekom dana povremeni zastoji mogući su u priobalju, kao i na cestama u smjeru mora te obrnuto prema unutrašnjosti, na Jadranskoj magistrali (DC8), na prilazima turističkim središtima, cestama u Istri, graničnim prijelazima te trajektnim lukama i pristaništima.

>> Preminula i treća osoba od posljedica sudara kod Omiša, šestero ozlijeđenih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije