Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorio sindikatima

Mrsić: Štrajk će samo pogoršati situaciju

Mirando Mrsić
Patrik Macek/PIXSELL
23.02.2014.
u 22:30

Vlada nikada nije postavljala uvjete 'uzmi ili ostavi', izjavio je Mrsić

Nakon što su sindikati za utorak najavili opći štrajk, a za dan poslije i prosvjed na Markovu trgu ministar rada Mirando Mrsić poručuje kako će to samo pogoršati situaciju.

"I bez obzira na taj štrajk opet ćemo morati sjesti za stol i opet ćemo morati razgovarati. Napominjem da nije Vlada ta koja je prekinula pregovore jer nisu više htjeli pregovarati i postavili su određene uvjete 'uzmi ili ostavi'. Vlada nikada nije postavljala uvjete 'uzmi ili ostavi'", izjavio je Mrsić za RTL Danas.

"To će svi samo odlučiti da li u ovo vrijeme, kada je situacija u Hrvatskoj teška i kada gubimo radna mjesta, da li je štrajkati nešto što će dovesti do toga da će se i smanjiti produktivnost pa nakon toga ide i pitanje narudžbi", dodao je.

>> Odgođena rasprava o ZOR-u, traži se dogovor sa sindikatima?

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
07:56 24.02.2014.

I ne mora vlada postavljati uvjete! Vi i onako radite sve na svoju ruku. Hajdaš Dončić je izrekao da će bez grižnje savjesti otjerati firmu u stečaj! To je izjavio čovjek koji je plaćen od naroda! Od naroda tražite povjerenjeenje a ničim ga niste zaslužili. Vi da imate sentimenta za narod podnijeli biste ostavku još jučer. A od tebe Mrsiću naslušali smo se kako ste tu da očuvate radna mjesta, ti si jedino to govorio, čuvate radna mjesta. Vidimo! Vidila bi čak i severina da nije okupirana „izvanbračnom“ parnicom o raspodjeli imovine.

MA
Marino
11:15 24.02.2014.

A koja se to situacija još može pogoršati druže Mrsiču?Vi vozite svoje limuzine raja plača 25% PDV.Vuk sit i koza cijele.Ili možda mislite izmisliti i porez na štrajk?Moram paziti da mi Linić ne ukrade patent...

LA
larala
08:14 24.02.2014.

"Vlada nikada nije postavljala uvjete 'uzmi ili ostavi', izjavio je Mrsić" i šta više reci za covjeka, vladu , koji te besramno gledaju u oci i lažu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije