Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#legalizacija

Mrak-Taritaš o odbijanju jamčevine Sanaderu: Sad vidimo što znači imati uredne papire za svoju nekretninu

08.09.2015., Split - Predio Kila, Ministrica Anka Mrak-Taritas i gradonacelnik Ivo Baldasar u obilasku zavrsnih gradjevinskih radova POS-ovih stanova. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
06.10.2015.
u 16:17

Na svom Twitter profilu oglasila se Anka Mrak-Taritaš, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja te naglasila važnost legalizacije

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu danas je odbilo jamčevinu u nekretninama koju je ponudila obrana Ive Sanadera jer kuća Gorana Suića nema uporabnu i građevinsku dozvolu, a trećina u kući koju je nudila Mirjana Sanader nije etažirana.

Na svom Twitter profilu oglasila se Anka Mrak-Taritaš, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja te naglasila važnost legalizacije.

 – Sad vidimo što znači imati uredne papire za svoju nekretninu i koliko je važan projekt legalizacije – napisala je ministrica.

>> Sanaderu odbijena jamčevina: Suićeva kuća nema dozvolu, a kuća Mirjane Sanader nije etažirana

Komentara 46

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:41 06.10.2015.

Zašto nas kažnjavate njenom fotografijom?

CH
chemica
16:46 06.10.2015.

Legalizacija je važna jer da imaš s čim platiti jamčevinu ako završiš u zatvoru. Đizs...

FN
Fr@njo
16:27 06.10.2015.

sad se prava javila..upravo oni, ti, njezine struke , krivi su za krivogradnju, a o zlocinu prema zivotnom prostoru, koji su ucinili, trebalo bi nekoliko remetinca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije