navigacija Hrvatska 2
Novi zamjenik ministra Robert Pauletić:

Imao sam puno ponuda za ulazak u politiku i sve sam odbijao. A onda se pojavio Most...

O Pauletiću se danas pisalo i zbog negativnog članka o turistima iz Srbije, no tvrdi kako su oni dobrodošli

Imao sam puno ponuda za ulazak u politiku i sve sam odbijao. A onda se pojavio Most...

Foto: Luka Klun/Pixsell

 Jedno od većih iznenađenja današnjih imenovanja u Vladi novi je zamjenik ministra turizma Robert Pauletić

Poznati enigmat, kvizaš, putopisac, novinar i pobjednik Kviskoteke sa samo 15 godina kaže: "U prošlosti sam imao puno ponuda s raznih strana za ulazak u politiku, lokalnu i nacionalnu, i sve redom sam odbijao. Govorio sam sebi: ako se pojavi neka prava, poštena snaga, koja će uzdrmati našu političku močvaru, onda bih se mogao priključiti. Pojavio se Most, čije ideje podržavam od samog početka, a posebno cijenim Ivana Kovačića iz Omiša. I eto, dogodilo se da su se javili ljudi iz Mosta i ponudili mi mjesto zamjenika ministra. Smatraju da moje ideje i iskustvo svjetskog putnika mogu pomoći hrvatskom turizmu. Imam puno zamisli i mogućih projekata, ali o tome ću prvo razgovarati s ministrom Klimanom". 

Pauletić kaže i da hrvatski turizam ima puno prednosti i da ne ruši slučajno rekorde, te da ga posebno zanima Hrvatska turistička zajednica te da će brzo proučiti kako funkcionira.

Osim kao novo lice u turističkoj branši, Pauletić je danas  bio medijska tema i zbog svog članka u Slobodnoj Dalmaciji o turistima iz Srbije.  “Smista san otiša do vlasnika hotela, inače purgera (!), i reka da napuštan hotel već sutra ujutro, umisto u sridu kako san planira. Reka je samo: ‘Okej, nemojte kaj zamerit’, iako smo znali i on i ja o čemu se radi”, napisao je tada Pauletić. Danas nam, međutim, kaže da nema nikakvih predrasuda prema turistima iz Srbije i dodaje “dapače, dobrodošli su na Jadran”. 

>> U suradnji s njemačkim IFO institutom izrađivao HDZ-ov program za poglavlje 'Okoliš' 

>> Ovo su zamjenici i pomoćnici ministara koje je Vlada danas imenovala!

Ocijeni:

1 2 3 4 5

2 (22 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

130
Registracija
 • mojski.moja mojski.moja

  25.02.2016 u 23:19h

  srbi mogu rusiju tamo na primorje (sevastopolj) ili kako se vec zove, to neka idu kod brace rusa
  64 83% 13
 • mojski.moja mojski.moja

  25.02.2016 u 23:12h

  hvatskoj trebaju ovakvi hrvati a n nekakvi pupovci i raskovici
  54 68% 25
 • pismeni pismeni

  25.02.2016 u 22:41h

  Šjor Pauletić, a da se prvo ispričate svim Hrvatima koji govore kajkavskim narječjem?
  27 61% 17
 • deziderij

  27.02.2016 u 14:18h

  Sad se s prebrojavanja krvnih zrnaca prešlo na traženje dlake u jajetu. Treba sve moguće pročačkati o svakom novom na političkoj sceni. Oni koji se time bave valjda će početi istraživati da li se netko od njih kao dijete upišao u krevetu pa i to objaviti. Prestrašno i gadljivo do bola. Čudim se Pauletiću zbog čega se uopće bakće s objašnjenjima što je i kada izgovorio ili napisao. Humor i vicevi nikada nisu bili za one manje inteligentne pa tko ne kuži s njim se ne druži.
  0 0% 0
 • doktorica doktorica

  27.02.2016 u 14:01h

  te da ga posebno zanima Hrvatska turistička zajednica te da će brzo proučiti kako funkcionira.......funkcionira tako dragi gospodine što od malih iznamljivaća pobire"krevetninu"tj.plaća joj se po krevetu namet iako iznamljivači plaćaju još uz to porez na najam.I za to ne dobivaju ništa.Taj novac ide njima u đep!
  0 0% 0
 • HariĐekson HariĐekson

  27.02.2016 u 11:19h

  Misliš onaj Most na Neretvi što ga je Tito dao srušiti.
  1 100% 0
Pregledaj sve komentare