Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Bulj (Most):

'Čemu služi Mesićev ured? To treba odmah ukinuti!'

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.12.2015.
u 18:14

"Gospodo, privatizacije zdravstva nema. NE-ĆE-TE!", poručio je Bulj

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj na Facebooku se zauzeo za ukidanje Ureda bivšeg Predsjednika RH te usprotivio privatizaciji zdravstva.

– Uništeno gospodarstvo, poljoprivreda, raspada se zdravstvo, školstvo, znanost, osiromašeni narod bez posla pod ovrhama kopa po kontejnerima, mladi odlaze, a u isto vrijeme posljednjih 20 godina milijarde kuna izdvaja se za političke uhljebe koje su utrpale političke elite u bespotrebne urede, agencije ili kako se već zovu. Treba ukinuti većinu gore navedenog i imali bismo najsocijalnije zdravstvo i školstvo u Europi. Npr. postavlja se pitanje kome treba i čemu služi Ured bivšeg Predsjednika RH Stipe Mesića koji godišnje građane košta više desetaka milijuna kuna? To treba odmah ukinuti! – napisao je danas Bulj na Facebooku.

UKIDANJEM BROJNIH UREDA, AGENCIJA HRVATSKA BI IMALA NAJSOCIJALNIJE ZDRAVSTVO I ŠKOLSTVO U EUROPI! KOME I ZA ŠTO SLUŽI...

Posted by Miro Bulj on 30. prosinca 2015

 

Dan prije uključio se u aktualne rasprave o reformama u zdravstvu rekavši da svi građani Hrvatske trebaju imati jednako pravo na zdravstvenu zaštitu na cijelom teritoriju države, jedino što bogatiji trebaju više plaćati.

– Ovdje kompromisa nema, to je pitanje socijalne jednakosti i pravde prema slabijima i siromašnijima što je zajamčeno Ustavom RH. Gospodo, privatizacije zdravstva nema. NE-ĆE-TE! – poručio je Bulj-

GOSPODO, ZDRAVSTVO SAMO ZA BOGATE, BOME ,,NE-ĆE-TE!''Svi građani Republike Hrvatske trebaju imati jednako pravo na ...

Posted by Miro Bulj on 29. prosinca 2015

 

>> 'Hrvatski zdravstveni sustav socijalno je osjetljiviji od kanadskog i takav će ostati'

Komentara 280

BA
barbaizamerike
18:33 30.12.2015.

hitno ga treba ukinuti

Avatar juricamesko
juricamesko
18:45 30.12.2015.

ne samo ukinuti ured Mesiću već sve nepotrebne agencije i zavode,a napose ukinuti dotacije svim ne vladinim i tobože građanskim udrugama tipa:Documente ,GONGA,inicijative 112 i sličnih koji su još gori uhljebi od onih u agencijama.zatim sve potpore tipa medijima koji ni čemu služe.samo ovim zahvatima uštedjeti ćete dvije do tri milijarde kuna koje prebacite u socijalu i investicije za nove projekte.naplatite porez svima iz predstečajnih nagodbi koji nisu bili ništa drugo nego pljačka proračuna i spašavanje bliskih tajkuna i medija.

BE
berogrga
18:47 30.12.2015.

Bravo, i ne treba stati na tome, stotine milijuna kuna iz državnog proračuna ide sdp-ovim portalim i tzv. nevladinim udrugama, i to treba ukinuti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije