Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica ORAH-a

Holy: Radije bih se ubila nego koalirala s Karamarkom

MIRELA HOLY
Foto: Dino Statin/PIXSELL
1/6
05.09.2015.
u 17:58

Predsjednica ORAH-a Mirela Holy u Zadru se susrela s građanima i odgovorila na novinarsko pitanje je li moguća koalicija ORAH-a s HDZ-om, ako već nije koalirala sa SDP-om

Predsjednica ORAH-a Mirela Holy u Zadru se susrela s građanima i odgovorila na novinarsko pitanje je li moguća koalicija ORAH-a s HDZ-om, ako već nije koalirala sa SDP-om.

- Bože sačuvaj da bi koalirala s HDZ-om. Ja bih se prije ubila nego koalirala s Karamarkom. To je uostalom stranka koja je nepravomoćno i osuđena za korupciju i kriminal. Prije je SDP taj koji bi koalirao s HDZ-om - rekla je Mirela Holy i pozvala da na glasovanje na izborima izađu oni koji inače ne izlaze jer im se politika zgadila zbog dosadašnje vlasti i načina vladanja.

>>Mirela Holy: Imunološkom zavodu treba dati monopol na ulje indijske konoplje

>>Holy, Novak i Tušak osnovali Klub zastupnika ORaH-a

Komentara 184

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
18:21 05.09.2015.

Znamo mi dobro da je iracionalna mržnja neokomunista, tzv. liberala i naprednjaka prema ljudima konzervativne i desne političke orijentacije nešto što se jedino može objasniti pedesetogodišnjim ispiranjem mozga komunističkom ideologijom. Jedino rješenje je kolektivna psihijatrijska terapija!

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
18:27 05.09.2015.

ova će ući u Sabor samo ako se zaposli kao čistačica... a ni za to nema potrebne sposobnosti i kvalifikacije

BR
Brontops
18:11 05.09.2015.

Tko bi to u koaliciji zelio/htio imati potencijalnog samoubojicu!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije