Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi na Pantovčak

MIP prihvatio ostavku Šeksa, u Saboru ga nasljeđuje Tugomir Kuduz

šeks
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
29.04.2015.
u 10:00

MIP je, sukladno dosadašnjoj praksi, odbio skinuti imunitete nezavisnim Marini Lovrić Merzel i Slavku Liniću te SDP-ovu Ivanu Klarinu

Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) prihvatilo je danas neopozivu ostavku Vladimira Šeksa na zastupničku dužnost, a u saborskim klupama naslijedit će ga HDZ-ov Tugomir Kuduz iz 4. izborne jedinice. Mandat Kuduza, ravnatelja Studentskog centra u Osijeku, započet će kada ovu odluku MIP-a glasovanjem potvrdi i Hrvatski sabor.

MIP je, sukladno dosadašnjoj praksi, odbio skinuti imunitete nezavisnim Marini Lovrić Merzel i Slavku Liniću te SDP-ovu Ivanu Klarinu jer su zahtjevi za to došli od privatnih tužitelja. Marinu Lovrić Merzel je zbog klevete tužila Jasmina Jovev iz Siska, Slavka Linića trgovačko društvo Mali biskviti iz Zagreba, a Ivana Klarina samoborska tvrtka DiV.

>> Šeks: Ovo nije iznenadna odluka, to dugo sazrijeva u meni

Komentara 3

Avatar mirica19
mirica19
10:07 29.04.2015.

Sve mi jasno, al da ova Merzel i dalje ima imunitet, to ne mogu shvatit...

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
12:05 29.04.2015.

Pa što se treba dogoditi da napokon ukinu imunitet toj Merzelici?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije