Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštre riječi

Milanović se obrušio na HDZ: 'U Srb je došla grupa provokatora, to je prtljaga HDZ-a, udarili su na starce'

milanović
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
27.07.2016.
u 18:02

Šef SDP-a Zoran Milanović rekao je da je HDZ ozbiljan protivnik, ali da je Narodna koalicija jača

Šef SDP-a Zoran Milanović, stigao je u Zadar na susret s članovima stranke. U izjavi novinarima obrušio se na HDZ.

"Narodna koalicija će biti najjača lista. HDZ je ozbiljan protivnik ali mi smo jači. HDZ i Most su učinili loše za državu", rekao je šef SDP-a. "Dobili smo s koalicijom s HSS-om", dodao je na pitanje o svojim novim partnerima. 

"Deset godina borbe protiv predsrasuda i lopovluka nije lako. Teško je doprijeti do istine", kazao je Milanović komentirajući rejting najnepopularnijeg političara koji ga prati.

"Vlada zasjeda, kako da to kažem, donose niz odluka koje su protuzakonite. Ja kad sam bio tehnički premijer jako sam pazio što radim. Ovo je Vlada koju su najurili saborski zastupnici, i ne smiju ništa, a svaki dan dovode nove ljude ", rekao je Milanović o tehničkoj Vladi.

U Srb je došla grupa provokatora HDZ-a i Mosta

Komentirao je Milanović i susret šefa HDZ-a Andreja Plenkovića s veleposlanicima. "Ja sa veleposlanicima razgovram vrlo selektivno, a ćato možete biti uvijek, ali da bi okupljao strane veleposlanike, to ne radite, ponašate se kao lider a ne kao činovnik", rekao je Milanović.

Za događaj u Srbu rekao je da je to ružno. "Došla je grupa provokatora, to je prtljaga HDZ-a. To huškanje, što je HDZ-ova a i Mostova prtljaga. Udarili su na starce od 82 godine", rekao je Milanović vezano za Srb.

"Nećemo se ponašati papački i kukavički kao ova Vlada,nećemo im blokirati pregovore s Europskom unijom iz zlobe ", rekao je Milanović na pitanje vezano za odnos prema Srbiji u vezi njihove prosvjedne note zbog ukidanja presude protiv Alojzija Stepinca. "HDZ je bahat kod kuće, a papci su u inozemstvu", kazao je Milanović.

Još jedanput se dotaknuo Mosta.

"Glas za Most je glas za HDZ. Ako žele da im se vrati ovaj nered i nesigurnost, zanemarivanje države neka glasaju za Most i HDZ", rekao je šef SDP-a.

Ključne riječi

Komentara 118

KL
klokun
18:35 27.07.2016.

U Srbu je počeo genocid nad Hrvatima 1941 godine spaljeno je desetke sela u kojima su zivjeli Hrvati i svi su ubijeni koji nisu uspjeli pobjeci od srpskih okupatora, fašista i do danas se nikada nitko nije vratio. Srbi slave pocetak pokolja nad Hrvatima koji je trajao do 1995 godine i tada smo ih pirazili zauvjek.

DM
drug marin
18:43 27.07.2016.

Milanoviću jesi bio u Boričevcu mjestu gdje su srpski zličinci ubili sve Hrvate u selu, Milanovicu ovi koje nazivas starcima slave zličin nad Hrvatima u Srbu, nema drzave na svijetu gdje picinitelji ulicina slave zlicin nad vecinskim narodom,!!

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:41 27.07.2016.

To je Hrvatska stvarnost. Da Sanader nije usrao situaciju nikad ovaj vlast vidio nebi, sad radi i govori što hoče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije