Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poručili novinarima: Tko vas je zvao?

Milanović sa splitskim SDP-ovcima iza zatvorenih vrata

Zoran Milanović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
11.02.2016.
u 23:45

-Tko vas je zvao?! Ovo je zatvoreni skup! – otpravili su novinare SDP-ovci na skupu u Splitu

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović sa stranačkim kolegama u Splitu sastao se iza zatvorenih vrata.

Nije htio dati izjave novinarima, kao ni njegovi nekadašnji ministri Ranko Ostojić, o čijem mjestu predsjednika saborskom Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost se odlučuje u petak, Boris Lalovac,  Branko Grčić te Arsen Bauk, koji je, kao predsjednik splitsko-dalmatinskog SDP-a bio domaćin skupa. -Tko vas je zvao?! Ovo je zatvoreni skup! – otpravili su novinare SDP-ovci.

>>HDZ i SDP opet zaratili na Twitteru, ovaj put oko Hasanbegovića

>>SDP na Twitteru zaželio uspjeh Oreškoviću, HDZ im zahvalio

Ključne riječi

Komentara 21

IV
Ivo105
23:56 11.02.2016.

Milanović i sdp-eovci još uvijek vladaju državom i bore se svim sredstvima za fotelje

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
23:59 11.02.2016.

Tko je platio večeras najam dvorane Gradskog kazališta mladih u Splitu za skup sdp-a. Možda je milanović molio Hasanbegovića prostor? Jadno

77
777CRO
00:09 12.02.2016.

Zašto su na slobodi grcic stanimirovic za njih znamo da su bili u četnicima i ubijali Hrvate ? Zašto je milovanovic proda hrvatsku drzavu i prepustio da SDP postane najjača cetnicko komunistička partija ? Zašto je SDP proganjao i ubijao hrvatske branioce i za to niko ne odgovara !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije