Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šaputanja u Vladi

Milanović: Evo teme za tabloide! Pusić: Zašto si ih upozorio?

pusic (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
19.09.2013.
u 12:56

Od ukupne nabavke koja iznosi 101 milijun kuna sljedeće će se godine izdvojiti oko 20 milijuna kuna što je Milanović komentirao riječima: 'Evo teme za tabloide'

Na današnjoj sjednici Vlade raspravljalo se i o troškovima za najam 271 vozila putem operativnog leasinga na razdoblje od tri do pet godina. Od ukupne nabavke koja iznosi 101 milijun kuna sljedeće će se godine izdvojiti oko 20 milijuna kuna što je Milanović komentirao riječima: "Evo teme za tabloide".

Potpredsjednica Vlade Milanka Opačić za svoje će Ministarstvo socijalne skrbi dobiti 16 automobila, a dva nova bit će i za Sabor i Vladu, javljaju 24 sata.

– Evo teme za tabloide – dometnuo je premijer Milanović tijekom glasanja o ovoj točki dnevnog reda.

– Zašto si ih upozorio – prišapnula je premijeru prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić.

– Misliš da ne prate – ispod glasa joj je uzvratio Milanović i nastavio voditi sjednicu.

Ministarstvo financija dobit će četiri, Ministarstvo zdravlja pet, Hidrometeorološki zavod šest, a Zavod za mjeriteljstvo pet vozila.

Vlada je prihvatila i financijske obveze kojima će se na teret licenciranja Microsoftovih softverskih proizvoda i usluga za sljedeću godinu iz proračuna izdvojiti 14,6 milijuna kuna.

>> Milanović o 'lex Perković': To nije velika šteta za Hrvatsku

Komentara 3

SW
swic
12:19 17.02.2014.

Ministrica kao curica svezala repic , stoi joj kao piletu sisa

SW
swic
12:17 17.02.2014.

Ah ljubi ih majka sve ljepsi od ljepseg a i skolovani

MA
MaJu
18:53 18.02.2014.

Blesavi ili nesposobni, isti je rezultat! Ministar Jovanović, nakon drskog i bahatog protupitanja o kočiji, licemjerno se "ispričava", jer zna da se ugovor o kupovini neće poništiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije