Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očekuje novi mandat

Zoran Milanović: Ne snimam selfije, svoj sam posao radio srčano

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.08.2015.
u 19:38

Rekao je kako su spremni za izbore te vjeruje da će im građani opet pokloniti povjerenje

Premijer Zoran Milanović u intervjuu u Dnevniku Nove TV komentirao je najave mogućih datuma parlamentarnih izbora te objasnio zašto bi nakon četiri godine birači opet glasali za njegovu koaliciju.

– Čuo sam za izjavu Šeksa, ali stvar je vrlo jasna – kazao je Milanović i dodao da je građanima manje važno hoće li izbori biti mjesec dana prije ili poslije.

Rekao je da su spremni za izbore te vjeruje kako će im građani opet pokloniti povjerenje.

– Pokrenuli smo gospodarstvo, nitko nije iznad zakona, riješili smo problem švicarskog franka – odgovorio je Milanović na pitanje zašto očekuje novi mandat.

 – Hrvatska je sada uređenija zemlja nego prije četiri godine, a usudio bih se reći i uređenija nego ikada – kazao je.

Osvrnuo se i na situaciju sa švicarskim frankom.

– Mi smo vlada koja problem nije stvorila, ali ga je riješila i to korak po korak – kazao je Milanović.

Na pitanje je li svjestan kako će ljudi suditi o Vladi zbog nečinjenja i sporosti, Milanović je ponovio da je njegova vlada pokrenula gospodarstvo.

– Reforma je kada u HŽ-u ili u drugim državnim poduzećima smanjite broj zaposlenih, a to je nešto što smo nerado učinili. Prvi put se u svakom sektoru zna koliko tko dodataka i po kojoj osnovi prima. To se zove nadzor nad trošenjem novca, što prije nismo imali zbog nemara. Moja vlada je u državu uvela demokratski red – rekao je Milanović.

– Hrvatska ide naprijed jer raste izvoz i industrijska proizvodnja. Danas je uređenija i perspektivnija nego ikada – naglasio je.

Upitan povlači li njegova vlada pred izbore populističke poteze, odgovorio je kako Vlada radi tijekom cijelog mandata.

Svoju suradnju s predsjednicom Grabar-Kitarović prokomentirao je riječima kako ''državu vodi Vlada'' te da su o nekim stvarima razgovarali izvan očiju javnosti.

Na pitanje za kojeg će Zorana Milanovića birači glasati, onog s početka mandata koji se rijetko pojavljivao u javnosti ili onog s kraja koji je stalno među ljudima i snima selfije – odgovorio je:

– Ja sam selfie snimio samo jednom. Za mene su najbitniji hrvatski građani, pustimo sad dojam. Ne radim selfije, svoj sam posao radio srčano – poručio je. 

>> Ako se do 6. studenoga ne raspusti Sabor, predsjednica će raspisati izbore

>> 'Šeks ili nije pročitao izvješće Ustavnog suda ili ustavne suce smatra neznalicama'

Komentara 211

KA
kavicakaka8
19:39 26.08.2015.

ja , ja i samo ja i moja vlada ( koja tvoja ) = moderni tito !

MU
muh
19:41 26.08.2015.

Svakih nekoliko dana nova glupost od Milanovića.

GF
gfrancic
19:44 26.08.2015.

Hrvatska uopce nije uredjena, pogotovo pravno gdje su svi sudski zigovi kao i od fine falfisikat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije