Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački gradonačelnik

Milan Bandić: Pustite moje stanove koji nisu moji

Milan Bandić
Petar Glebov/PIXSELL
28.11.2015.
u 23:27

Na pitanje znači li to da tvrdi da je njegov stan samo onaj u Bužanovoj ulici, Bandić je odgovorio: Molim vas, vi mene zafrkavate, pustite me da radim svoj posao.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na pitanje čiji su stanovi na koje je uložio prigovor na blokadu, novinarima je poručio neka puste njegove stanove koji nisu njegovi jer gradonačelnik ima svoju imovinsku karticu objavljenu na internetu, a sve ostalo je plod njihovih špekulacija.   

- Molim vas, pustite vi sve moje stanove koji nisu moji. To svojim urednicima poručite - odgovorio je Bandić na pitanje novinara čiji su stanovi na koje je uložio prigovor na blokadu. 

Upitan o kojim se stanovima radi, Bandić je odgovorio: Ne znam ja, pa vi znate najbolje. Vi uzmite svi, evo. Na pitanje znači li to da tvrdi da je njegov stan samo onaj u Bužanovoj ulici, Bandić je odgovorio: Molim vas, vi mene zafrkavate, pustite me da radim svoj posao. Molim vas, budite ozbiljni, uozbiljite se. Gradonačelnik ima svoju imovinsku karticu objavljenu na internetu i pustite me na miru da radim svoj posao, ja vas lijepo molim. A sve ostalo je plod vaših špekulacija i pozdravite urednike. Hvala vam. Sve u redu. Malo počuvajte dostojanstvo gradonačelnika. Ja sam svoju imovinu krvavo stekao, imam sedam tisuća kuna kredit i poštujte to. Ja vas molim. Budite malo u mojoj koži. Malo dostojanstva neće svima škoditi. Nije na odmet. 

Upitan postoji li razlog zašto je onda stavio prigovor na blokadu za te stanove, Bandić je rekao: Molim vas lijepo, vi pilate opet pilu, pa kako imate dušu, gdje vam je duša. Hvala vam lijepo, hvala vam, pozdravite urednike. 

>>Stanovi ipak Bandićevi? Ured za sprječavanje pranja novca istražuje navodne kupce iz BiH

Komentara 18

KU
kurslus
23:52 28.11.2015.

Milanoviću fale potpisi, kao idealno za naglo i nenadano otkriće Bandićevih stanova, Šišljagićevog mita i Raškovićeve korupcije. Sutra će vjerojatno nešto iskopati i onoj Albanki, sve uz pomoć političke policije i udbaških medija.

DU
Deleted user
00:12 29.11.2015.

kako slucajno u vecernjem u ovom tjednu tri "afere" rekla kazala o tri osobe koje na konzultacije sa predsjednicom nisu dale potpis milanovicu??? zar zbilja hrvatska zeli takvog premijera ? kako to da nema afera o coningu? o ids-ovim malverzacijama sa zemljistem? ajmo sad navala mladezi sa iblerovog u obranu svoga sefa, ali zbilja zelite li takvog vodju koji ne preza ni pred cim za ostati u fotelji? postoji li itko u sdp tko bi ga mogao ukloniti i izaci sa nekim programom, ovo je na razini reketara iz trnovcice, cak se i ne trudi to raditi pametno, nego bam , nek svi vide moc velikog vodje, a vecernji se pretvorio u "goli otok" novog doba, tko ne postupa po zelji jednog covjeka na naslovnicu sa etoketom lopov! daleko od toga da su nevinasca i bebe, imaju oni putra itekako, ali kako bas oni koji nisu potpisali, a svi ostali su super to je istovremeno i poruka ostalima, ili potpis ili vadimo iz arhiva, znas da mozemo pronaci nesto fujjjj

TH
than
02:11 29.11.2015.

Ako nisu tvoji, sto se javljas ?!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije