Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONETIZACIJA

Mijat Stanić: Nećemo odustati od referenduma

Mijat Stanić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
13.03.2015.
u 17:50

Inicijativa neće tražiti od ministra Siniše Hajdaša Dončića da da ostavku.

Mijat Stanić rekao je da inicijativa Ne damo naše autoceste, unatoč objavi premijera Zorana Milanovića o odustajanju od monetizacije autocesta, neće odustati od referenduma.

- Inicijativa ne odustaje od referenduma jer želimo da se ovo pitanje riješi u Saboru, a ne na Vladi koja već sljedećeg četvrtka može donijeti drugu odluku. Želimo dugoročno osigurati da autoceste ostanu u vlasništvu države. B model koji je Vlada najavila je protuzakonit i jedini način rješavanja otplate kredita za autoceste jest vraćanje trošarina od 40 lipa, reprogramiranje lošeg duga i zaduživanje kroz obveznice od mirovinskih fondova i građana - kazao nam je Stanić.

Neće tražiti ostavku

Inicijativa neće tražiti od ministra Siniše Hajdaša Dončića da da ostavku.

- Nećemo je tražiti, ali ako želi sačuvati obraz, trebao bi je dati jer sada predlaže suprotno od svega što je najavljivao, a i sve vrijeme među građanima pokušava ocrniti HAC - rekao je Stanić.

>> Mijat Stanić na Facebooku: Propala koncesija, investitori povukli ponude

 

>> 'Ako padne monetizacija, to će mi biti poruka: Otiđi'

 

Komentara 21

DU
Deleted user
15:02 13.03.2015.

Što hoće Stanić: referendum ili odustajanje od monetizacije?

BA
baniček
15:38 13.03.2015.

Mijate, jel istina da je Željko Krapljan imao plaću u HAC-u 20 000 kn i da je kupio diplomu prometnog fakulteta, da nema pojma o ničem, da j dobio posao tamo po partijskoj liniji, da je zapošljavao u HAC-u za pare (mito), i jel istina da je spomenuti veliki mafijaš ili velik Rvat?

DU
Deleted user
16:17 13.03.2015.

Gospođo Hajdaš, udana Dončić, budite od riječi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije