Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žuto upozorenje

Meteoalarm izdao upozorenje: Obilne kiša u cijeloj zemlji, olujni vjetar u Rijeci i Splitu

Meteoalarm
Foto: Meteoalarm
13.10.2015.
u 07:51

Danas očekujemo novo jače naoblačenje s kišom koje će prvo zahvatiti sjeverni Jadran i zapadne dijelove unutrašnjosti i do kraja se dana proširiti na veći dio zemlje

Meteoalarm upozorava na obilne kiše i olujni vjetar na splitskom i riječkom području, a umjereno do pretežno oblačno bit će danas u većini zemlje.

Danas očekujemo novo jače naoblačenje s kišom koje će prvo zahvatiti sjeverni Jadran i zapadne dijelove unutrašnjosti i do kraja se dana proširiti na veći dio zemlje, javlja portal Vrijeme.net.

Većinom suho zadržat će se na krajnjem istoku i jugu zemlje. Vjetar će u početku biti slab, ali će jačati u drugom dijelu dana. U unutrašnjosti će zapuhati umjereni jugozapadnjak, a na Jadranu će slabo do umjereno jugo do kraja dan jačati na jako. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 3 do 7, a na Jadranu od 13 do 17°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 10 do 16, a na Jadranu od 17 do 21°C.

Foto: Meteoalarm

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije