Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.816,02 kuna

Matić izračunao primanja Glogoškog: 'Ako treba, ići ću na sud'

Predrag Matić
Foto: hrt.hr
05.01.2015.
u 15:44

Matić je rekao kako će, ako bude morao, ići na sud, ali da se ne radi ni o kakvoj kleveti jer su izneseni točni podaci

Na najavu tužbe Đure Glogoškog zbog klevete i narušavanja privatnosti zbog iznošenja podataka o njegovim primanjima u medijima ministar Predrag Matić rekao je da će, ako bude morao, ići na sud. Dodao je kako se ne radi o kleveti jer su izneseni točni podaci koji su vidljivi u Zakonu o pravima hrvatskih branitelja. Matić je rekao kako će, ako bude morao, ići na sud, ali da se ne radi ni o kakvoj kleveti jer su izneseni točni podaci. – Ukupna primanja Đure Glogoškog iznosila su 24.816,02 kuna. To je nepobitan podatak – izjavio je Matić koji je primanja Glogoškog izračunao na ploči na press konferenciji, javlja HRT.

Matić je rekao kako se to odnosi i na njegova primanja koja su javno dostupna na stranici Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. Podsjetio je da je kao umirovljeni brigadir Hrvatske vojske primao mirovinu od 10.000 kuna, a da mu je posljednja plaća iznosila 18.933 kune plus 426 kuna invalidnine. – Sve je to u funkciji sada predsjedničke kampanje, a kasnije parlamentarne. Oni koji ne mogu aktivirati poljoprivrednike, liječnike, nastavnike, udaraju tamo gdje su ljudi najtanji, najosjetljiviji, gdje je pitanje nacionalnih osjećaja, pitanje ugrožavanja nekakvih prava – rekao je Matić.

>> 'Nakon premijerovih izjava, od njega očekujem sučeljavanje ili detektor laži, ako ne i ostavku'

Komentara 730

BA
badboy2000
16:07 05.01.2015.

Volio bih vidjeti i Maticeva primanja kad vec glumi matematicara

Avatar A-10
A-10
16:11 05.01.2015.

Lijepo, a sad izračunaj svoja primanja.

KA
kamišar
16:09 05.01.2015.

Ovo od Matića je odurno. Tako cipelariti heroje Domovinskog rata? Nekad je bio samo smiješan a sad je spao na najniže grane. Ispada da je ljubomoran na 100%tnog ratnog vojnog invalida u kolicima. Kako li se samo grčevito drži svoje ministarske fotelje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije