Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10. dan prosvjeda

Thompson posjetio branitelje pred Ministarstvom

Prosvjed pred Ministarstvom branitelja
Foto: Robert Anic/PIXSELL
29.10.2014.
u 17:41

Branitelji su se danas sastali s ministrom zdravlja Sinišom Vargom, a sastanak je počeo u 15.40 sati u uredu pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Anke Slonjšak

Prosvjed vojnih invalida pred Ministarstvom u Savskoj traje već 10. dan. I dalje traže svoja prava kao i ostavke ministra branitelja Predraga Matića Freda, njegove zamjenice Vesne Nađ i pomoćnika Bojana Glavaševića. Mnoge udruge iz cijele Hrvatske te udruge branitelja iz BIH pristigle su u Zagreb kako bi dale podršku svojim suborcima. Riječani i Šibenčani braniteljima su dovezli svježu ribu i voće. Svoju podršku braniteljima je danas pred Ministarstvo došao dati i pjevač Marko Perković Thompson.

Branitelje je danas posjetila i Jelena Dedaković, kći legendarnog Mile Dedakovića Jastreba koja je pročitala pismo podrške njezina oca, zapovjednika legendarne 204. vukovarske brigade.

Predstavnici branitelja danas su se sastali s ministrom zdravlja Sinišom Vargom u uredu pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Anke Slonjšak u zgradi Zagrepčanke.

Podsjetimo, branitelji su najavili da će sutra u 11 sati invalidi 1. skupine pješice krenuti prema Saboru. Krenut će Savskom prema Ilici i Trgu, nakon čega će Radićevom pa kroz Kamenita vrata doći do Sabora.

>> Jelena Dedaković rasplakala branitelje čitajući Jastrebovo pismo: Ne dižite ruku na sebe!

>> Ministar Matić ponovio: Neću dati ostavku. Oni me nisu postavili!

Komentara 112

Avatar nula
nula
18:02 29.10.2014.

Sad jos nestaje Gotovina.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
19:16 29.10.2014.

Pozdrav Thompsonu a najveći pozdrav legendarnom HVO-u, bez kojeg danas ne bi bilo Hrvatske!!

HL
HV_LAKI102
19:12 29.10.2014.

Tomson je zivuca Legenda.doso malo kod svojih, da vidi ko ih to zajebaje........Necu izdat ja,Boga nikada....necu gasit sunce koje s neba sja......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije