Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Maleno srce nije izdržalo: Preminuo 10-godišnji Josip Frigan

Josip Frigan
Foto: Screenshot
22.05.2015.
u 20:09

Josipu je u prosincu prošle godine dijagnosticiran karcinom pluća, a iako su liječnici prognozirali oporavak, on je danas preminuo

Desetogodišnji Josip Frigan iz Dinjevca preminuo je nakon teške bolesti, javio je Informativni centar Virovitica.

Dječak kojem je u prosincu prošle godine dijagnosticiran karcinom pluća, inače vrlo rijedak kod djece, na noge je dignuo cijelu Hrvatsku, a pomagali su mu nogometaši Dinama, općina Pitomača kao i brojni građani.

Mališan je sa samohranom majkom živio od 300 kuna dječjeg doplatka, a na kemoterapiju je odlazio u Klaićevu bolnicu.

Iako su liječnici bili optimistični, Josipovo maleno srce nije izdržalo iscrpljujuće kemoterapije. Počivaj u miru anđele!

Komentara 23

Avatar ikebana5
ikebana5
20:42 22.05.2015.

Andjele pocivao u miru Bozijem. R.I.P.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:33 22.05.2015.

Mališan je živio s majkom od 300kn dječjeg doplatka, koja smo mi država, i jadnik mali se još na to teško razboli...užas, neki su rođeni zauvijek pod nesretnom zvijezdom, RIP

Avatar germanikus
germanikus
20:40 22.05.2015.

Kad pročitam ovakav članak onda me obuzme neopisiv bjes!Kakva smo mi država kad dozvoljavamo ovakve stvari!Da se novac troši{o} racionalno za sve bi bilo!Odavno tvrdim da neće biti promjena dok se ne zakotrljaju glave! Maleni počivaj u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije