Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši SDP-ovac

Linić o izlasku na izbore: Spremam suradnju sa Čačićem i ORaHom

Slavko Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18.12.2014.
u 20:56

Linić je otkrio da o svemu redovito razgovara s Mirelom Holy.

Bivši ministar financija i bivši SDP-ovac, nezavisni saborski zastupnik Slavko Linić, koji je nedavno najavio da će se sa nezavisnom listom kandidirati na parlamentarnim izborima, u Dnevniku N1 televizije kazao je da sprema suradnju sa Radimirom Čačićem, ali i sa ORaHom Mirele Holy.

- I s gospodinom Čačićem, ali i s mladima iz Oraha, onima koji se bore za ekonomsko održivo gospodarstvo - rekao je Linić i dodao da o svemu redovito razgovara sa Mirelom Holy. Kazao je da se ne povlači iz politike, kao što je ranije najavljivao, zbog toga što se premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović "obračunava s mojim kolegama iz Rijeke koji su gradili SDP".

- Drugi motiv je što su Milanović i njegova ekipa nizom zakona ponovno počeli centralizirati Hrvatsku što je suprotno programu SDP-a. Treći razlog je toliko neuspjeha zbog čega se građani ljevice pitaju hoće li izaći na izbore - objasnio je Linić i potvrdio da Zlatko Komadina i Vojko Obersnel neće biti na njegovoj listi.

- Ne, oni su još uvijek u SDP-u i oni će pokušati dobiti potrebnu snagu da riječki SDP gradi izbornu listu u 8. izbornoj jedinici - kazao je Linić koji na predsjedničkim izborima podržava Ivu Josipovića.

>>Linić: Na izbore idem kao nezavisni kandidat

Komentara 16

19
1995josip
21:20 18.12.2014.

Dali ima mjesta za kumicu Marinu kod koje ste se prežderavali u svatovima i na dernecima u SM županiji ? Sisačka sirotinja je platila to vaše kukuriku prežderavanje i lopovluk neviđenih razmjera .

TV
tv5378
21:03 18.12.2014.

Lopovima nikada dosta!Sto si malo opljackao Hrvatski narod kroz rane privatizacije,otpise dugova ,pogodovanja prijateljima I znancima.Koja cifra bi te zadovoljila,Linicu?Ostanak u mafijaskoj obitelji I nastavak pljacke,to je ono sto te motivira.Pljuc!

ĐE
đelek
21:13 18.12.2014.

Darkerica i dva Opsjenara!!!Točno to treba jadnom Hrvatskom narodu!!!Pa dajte ljudi dosta,,dosta je bilo ,,nestanite jednom zauvijek,,dooossssttttaaa111

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije