Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak sdp-a

Linić priznao da su spori, Milanović zaobišao novinare

milanović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/14
14.12.2013.
u 14:38

Zajednički će vikend SDP koštati 80 tisuća kuna, a dužnosnici će pridonijeti svaki sa 300 kuna

Ministar financija Slavko Linić i predsjednik Sabora Josip Leko, ali i niz drugih članova Vlade priznali su na “team buildingu” stranke u Tuheljskim Toplicama da je Vlada spora te da u prvoj polovici mandata nije napravila koliko je trebalo.

– Ubijamo se, radimo na tom poslu i izmišljamo modele kako to riješiti, ali nismo zadovoljni brzinom. Teško je i ići će teško, ali još dvije godine i uspjet ćemo to promijeniti – rekao je ministar financija Slavko Linić pa dodao: – Ova Vlada za provedbu reformi nema podršku ni od koga. Od oporbe se ona niti ne očekuje, ali podrška je izostala i od znanstvenika i od nevladinih udruga.Linić je zaključio kako se problemi u gospodarskom sektoru gomilaju već dvadeset godina s čime se složio njegov stranački kolega i predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko.

Novinari su iščekivali premijera Zorana Milanovića koji ih je zaobišao

– Nismo postigli ono što smo željeli, ali moja je ocjena da smo na dobrom putu, da smo napravili dobre pripreme, promjene i nadam se da će druga polovica mandata pokazati rezultate – rekao je Josip Leko, a sa stavovima kolega složio se i potpredsjednik Vlade Ranko Ostojić. Igor Dragovan, glavni tajnik SDP-a, kazao je da su očekivanja građana još uvijek velika i da je na SDP-u da ta očekivanja ispuni u sljedeće dvije godine. Na vikend sa SDP-ovcima došao je i Josip Kregar.

On je na SDP-ovoj listi u Sabor ušao kao nezavisni kandidat, ali najavio je odlazak iz Sabora nezadovoljan odnosom prema sebi. Kazao je “da je zbog lošeg stanja u gospodarstvu izostala odgovornost članova Vlade”.Druženje u Tuheljskim Toplicama SDP će koštati gotovo 80 tisuća kuna u čemu državni dužnosnici participiraju s po 300 kuna.

>>Linić o prodaji HPB-a: U bescjenje ne prodajemo

Komentara 68

DU
Deleted user
14:44 14.12.2013.

'Ubijamo se, radimo i izmišljamo modele, ali nismo zadovoljni brzinom' Kolektivno samoubojstvo ove vlade uopće nije loša ideja za izlaz iz krize.

PI
pidohca
14:58 14.12.2013.

a,e...šta mi u dalmaciji kažemo:puno se zuji,ali nema meda:-))

CA
campa
15:45 14.12.2013.

Svatko onaj koji je nesposoban , koji je slabo organiziran i nema jasan cilj ubija se od posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije