Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje u Austriji

Lalovac: Želimo da nam
 dođu austrijski industrijalci

11 .07..2014. Pogusch- U organizaciji Kleine zeitunga u restoranu Steireich upriliceno je druzenje i ocjenjivanje vina austrijskih gospodarstvenika, politicara i umjetnika na kojem je bio i hrvatski ministar financija Boris Lalovac i hrvatski predstavnici
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/4
11.07.2014.
u 22:52

Susret gospodarstvenika, političara i poduzetnika u organizaciji Styrijina Kleine Zeitunga u štajerskom Poguschu

Hrvatski ministar financija Boris Lalovac danas je sudjelovao na najznačajnijem druženju austrijskih gospodarstvenika, političara, poduzetnika – na kušanju vina štajerskog kraja u mjestu Pogusch u organizaciji Styrijina Kleine Zeitunga. Prvi je to put da se naš ministar našao u prilici da u neformalnom okruženju upozna najveće ulagače i gospodarstvenike Austrije te ostvari bolje kontakte s ministrima, ali i predsjednikom države Heinzom Fischerom.

– Ovo je prilika da u izravnom kontaktu saznamo s kojim se sve problemima susreću austrijski ulagači u Hrvatskoj te kako im možemo olakšati. Cilj je da budemo znatno aktivniji – poručio je ministar Lalovac. Naglasio je da je ovaj susret bio izuzetna prilika da sazna kakvi su planovi austrijskih banaka za naše tržište te kako je Hrvatska zainteresirana za mogućnost da i austrijske industrijske kompanije dođu na naše tržište.

Ministar Lalovac se, među ostalim, družio i s čelnicima Styrije – Markusom Mairom, Klausom Schweighoferom, Fridrichom Santnerom i paterom Ivanom Toljem.

>> Volonteri Styrije pomagali u čišćenju Rajeva Sela i Gunje

Komentara 13

Avatar rangojack
rangojack
06:27 12.07.2014.

Imam milijune Hrvata u dijaspori koji bi vrlo rado investirali u domovini kad ih se nebi iskoristilo i oplackalo..!!

Avatar Semper5
Semper5
00:21 12.07.2014.

Kamo da dođu, u ovaj hohštapleraj? I ja bih želio štošta, al ne ide. Jeste li stvorili preduvjete za to da nam itko dođe? Vladavinu prava, prije svega? Niste. Dajte odrastite više.

NI
ninja72
06:49 12.07.2014.

Samo se Vi nadajte, nisu Austrijanci bedaki kao mi koji smo Vas izabrali.Nikad vise!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije