Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varga o KBC Split

'Kontaktirat ću upravu i sanacijsko vijeće da isplate zaostale plaće'

KBC Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
28.08.2014.
u 11:56

Varga je rekao da neće dozvoliti da se problem rješava sudskim putem i da će inzistirati da se pošteno odrađeni posao pošteno i plati

Liječnici KBC-a Split su na sastanku sa sanacijskim upraviteljem svoje bolnice najavili da će ako se ništa ne poduzme po njihovom pitanju podići tužbe protiv bolnice jer tvrde da im je zbog krivog obračuna plaća sada plaća tijekom godišnjeg odmora manja i do 3.500 kuna.

Ministar zdravlja Siniša Varga rekao je danas kako je upoznat s tim problemom i da postoji diskrepancija u načinu obračuna isplata plaća za ljetne mjesece, odnosno za vrijeme godišnjih odmora u KBC-u Split. Varga jer rekao da još čeka izvješće radne inspekcije kako bi vidio o čemu se točno radi.

Rekao je da neće dozvoliti da se problem rješava sudskim putem i da će inzistirati da se pošteno odrađeni posao pošteno i plati.

- Pošto je KBC Split u procesu sanacije, ja kao ministar imam veliki utjecaj i stoga ću kontaktirati sanacijsko vijeće i upravu da se u bolnici isplate zaostale plaće, rekao je ministar Varga.

>> Provjerite gdje se najduže čeka za pregled vena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije