Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik SDP-a

Komadina potvrdio da neće biti na stranačkoj listi za Sabor

Zlatko Komadina
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
25.05.2015.
u 17:19

- Mislim da u svojih 25 godina rada doprinosim SDP-u i ne činim mu štetu - rekao je Komadina

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina prije sjednice predsjedništva stranke prvi put je javno potvrdio da neće biti na stranačkoj listi za Sabor.

- Apsolutno ako me pripada ili netko misli da trebam biti na listi zahvaljujem se i prepuštam to mjesto mojim kolegicama i kolegama - rekao je Komadina.

O motivima nije želio razgovarati. Rekao je da je to unutarstranačka stvar i da će njegove razloge čuti oni koji ih trebaju ćuti. Na pitanje da li to radi zbog toga što je za koordinatora za izbore na njegovom području imenovan Željko Jovanović i zbog toga što postoje špekulacije da bi rezultat u njegovoj izbornoj jedinici mogao biti lošiji od očekivanog, Komadina je rekao da on o špekulacijama ne bi.

Upitan da li svojim potezom nanosi štetu stranci odgovorio je da ne.

- Mislim da u svojih 25 godina rada doprinosim SDP-u i ne činim mu štetu - rekao je Komadina.

>> Zbog stranačkih smjena Komadina prijeti da neće na listu SDP-a za Sabor

Komentara 19

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
17:50 25.05.2015.

koliko je zapravo četnika i potomaka četnika u redovima "socijal demokracije"?....nije bilo elektronike i dovoljno je bilo 2 svjedoka....da postanu zaslužni i otimaju tuđu imovinu

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
17:49 25.05.2015.

hihohi...raspad komunjara ....ko drekec na kiši....nakon posljednjih ofanziva protiv sveg hrvatskog u zadnjh 4 godine (navedite bar nešto što nije bio čisti okupacijsko-homofobni nasrtaj)....odoše u trajni nestanak....znate...odrekli se komunizma...pa sad oni antifašisti-onak, odjednom, kao nikad nisu niti bili komunisti koje EU osouđuje....pa igrokaz, inverzija....a sve zapravo zločinačka udba i "hrvati" partizani koji su tako postali uz 2 svjedoka nakon svih zvjerstava koje su činili pod pravim imenima....kao ono otac od milanovića....koji pred smetlarom ispali da se zove jovanović!!!!!!.....u tom dementnom mozgu nije ispalo pravo prezime? ili je išao namjerno provocirati krele

Avatar mirica19
mirica19
19:34 25.05.2015.

Jedan manje ;) hajmo dalje :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije