Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro raspoložena

Kolinda Grabar-Kitarović i službeno se upisala na doktorski studij

Kolinda Grabar Kitarović
Robert Anić/PIXSELL
03.12.2015.
u 21:04

U referadi je popunile formulare koje je potom odnijela u dekanat, a sa smiješkom je napustila prostorije FPZG-a nakon što je pozdravila studente.

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas se i službeno upisala na doktorski studij Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, piše RTL koji je objavio i video predsjednice na fakultetu. 

U referadi je popunile formulare koje je potom odnijela u dekanat, a sa smiješkom je napustila prostorije FPZG-a nakon što je pozdravila studente. 

Grabar-Kitarović je na istom fakultetu 2000. godine stekla akademsku titulu magistrice međunarodnih odnosa, a i za doktorat je upisala isti studij. 

>>Kome smeta predsjednica studentica?

>>Šaptat ćemo joj i posuđivati skripte: Sad je naša

>>'S lakoćom sam Kolindi Grabar-Kitarović napisao preporuku za doktorski studij'

Komentara 43

DU
Deleted user
22:53 03.12.2015.

upisati doktorat dok je predsjednik države može samo beznadno površna i bezidejna osoba ...

MI
miso
21:21 03.12.2015.

'ko će sad biti predsjednik/ca dok Kolinda studira?

BU
Bubalamala
21:28 03.12.2015.

Jedini doktorat za precednicu je ispit izrecene rijeci pred Hrvatskim gradanima,koji do sada nije polozila.Duzno izvinjenje za neistine izrecene na javnoj govornici,dosad nismo culi.Sad koristi poziciju koje se dokopala bas tim neistinama,napraviti doktora,jer zna ,tko ce joj ga pobiti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije