Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ

Karamarko s poslovnim liderima u Finskoj

Tomislav Karamarko
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
04.07.2015.
u 06:30

Karamarko će imati niz neformalnih susreta s poslovnim liderima kojima će predstaviti smjernice HDZ-ova gospodarskog programa.

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko sudjeluje na summitu europskih poslovnih lidera "The Northern Light Summit", koji se održava pokraj finskog Helsinkija.

European Business Leaders' Convention (EBLC) okuplja 100 europskih poslovnih lidera koji se sastaju jednom u dvije godine u Helsinkiju. Karamarko će imati niz neformalnih susreta s poslovnim liderima kojima će predstaviti smjernice HDZ-ova gospodarskog programa.

S predstavnicima najvećih europskih i svjetskih kompanija razgovarat će i o mogućnostima ulaganja u RH

>>'Vlada je u PR fazi, a ona neće pomoći onima koji danas autobusima kreću u Njemačku'

>>'Nedokazivo je da sam bio suradnik UDBA-e. To je odvratna laž'

Komentara 67

DR
drugPlenky
07:54 04.07.2015.

Bravo majstore, što dalje od regiona

MI
MileKubura
07:46 04.07.2015.

Riješit ce on Manolica Perkovica i sve one Yperkovice koji su htjeli zaustaviti izručenje Perkovica i Mustaća Ynjemavkoj Zabit ce on čavle u lijes zločinačke udbe i partije.

MI
MileKubura
07:44 04.07.2015.

Karamarko radi ozniljanmposso a partijaši zabavljaju narod, dijele narod, njihovi ministri večerašnju s likovima odgovornim za košenje trave na stadionu na kojem se drugi dan pojavi kukasti križ. Lopovska partijo skinite se Hrvatima s grbače prestanite nas krasti i zatirati sve Hrvatdko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije