Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA PRESUDU

Karamarko: HDZ je počeo borbu protiv korupcije u ovoj državi

Tomislav Karamarko
Foto: Borna Filić/PIXSELL
12.03.2014.
u 19:41

Tražimo da se individualiziraju kaznena djela, rekao je šef HDZ-a

Ne prihvaćamo kolektivnu odgovornost, ponovio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko u razgovoru za Dnevnik HTV-a komentirajući presudu u slučaju Fimi media.

– Kolektivna odgovornost znači da je svaki član HDZ-a danas kriv zato što se nekolicina ljudi bavila nečasnim radnjama. To jednostavno ne prihvaćamo – rekao je Karamarko.

Karamarko je rekao da među nezaposlenima i sirotinjom ima mnogo članova HDZ-a te kako nitko pa ni Nenad Stazić, koji je rekao da HDZ treba ugasiti, nema pravo reći da oni pripadaju kriminalnoj organizaciji.

– Tražimo da se individualiziraju kaznena djela – rekao je Karamarko dodajući da još vjeruje u hrvatski pravni sustav i kako će Vrhovni sud donijeti pravu odluku. Napomenuo je da je kao ministar unutarnjih poslova zajedno s DORH-om pokretao sve te slučajeve.

– HDZ je počeo borbu protiv korupcije u ovoj državi – rekao je Karamarko.

Odgovarajući na pitanje hoće li se Ruža Tomašić naći na HDZ-ovoj listi za euroizbore, čemu se protivi Europska pučka stranka, Karamarko je rekao da će lista biti kreirana onako kako se dogovore s koalicijskim partnerima. Također je izrazio uvjerenje u uspjeh na tim izborima.

– Ovo je naša lista koja će donijeti pobjedu i veći broj pučana u Europski parlament – rekao je Karamarko.

>> 'Nama se sada u prljavoj političkoj borbi želi nametnuti neki kompleks'

Komentara 110

LO
lokun
20:10 12.03.2014.

marko Sjeo marko jutros za stroj i udara li udara, tisuće minusa je dobio ali čovjek dbroplaćen i udara i udara ali UZALUD, žali truda.

ZZ
zzbabac
20:06 12.03.2014.

Sada je vrijeme za preuzimanje vlasti i provodjenje lustracije. Eliminirati antihrvatske snage za sva vremena.

DO
doktorica
20:11 12.03.2014.

sve ovo liči na 45-tu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije