Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUSPJELA KANDIDATURA

Kandidat Ivan Rude ipak nije uspio prikupiti 10.000 potpisa

rude
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
06.12.2014.
u 18:36

Iz stožera Ivana Rude najavili su konferenciju za medije za 18 sati

Je li posljednjeg dana prije isteka roka Državnog izbornog povjerenstva predsjednički kandidat Ivan Rude skupio dovoljno potpisa.

- Nije nam falilo mnogo, ali nismo uspjeli prikupiti dovoljno - rekao je Rude na konferenciji za medije. Odvjetnika i stečajnog upravitelja na kandidaturusu  nagovorili radnici.

Rudini aktivisti su još i danas skupljali potpise podrške svom kandidatu, ali čini se da do potrebnih 10.000 potpisa nisu stigli.

>>Ivan Rude u Vukovaru: Nismo dobili Hrvatsku za koju smo se borili

Komentara 50

SA
samoborka
18:57 06.12.2014.

Vjerujem da je rijec o dobrom i kvalitetnom covjeku. Ali problem je sto za njega zna vrlo mizeran broj ljudi i sto ga uopce nema u medijima. A hrvatski narod nije takav da glasa za nova lica i potencijalno dobre anonimuse, nego radije slijede dobro uhodane sablone i kandidate stranke koju podrzavaju. Tako da..nisam iznenadjena. Ali svaka cast ovome gospodinu, i ovo za njega nije poraz koliko je moguce to poraz za sve nas ostale koji bi htjeli promjene ali vjecno biramo jedne te iste ljude i stranke koji i koje su nas upropastile.

ML
Mlad75
19:09 06.12.2014.

Al smo jadni boze moj....sta ce posten covik bit presjednik...mi samo biramo ljude koji dolaze iz interesnih skupina... Sto nas nije svabo dotuko dok je mogao!

DD
dr dragon
22:05 06.12.2014.

Posten covjek se nemoze pribliziti "hrvatskoj politickoj bagri" Takva nam je cijela Lijepa nasa.Zalosno i jadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije