Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Kada Bandić mulja o raštiki, što li tek radi 
s onim što ne vidimo

Milan Bandić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
24.08.2014.
u 08:45

Priča o “rajskom vrtu” živjela je dok novinari nisu otkrili da se cijela divizija radnika Zrinjevca brine o njegovim biljkama

Milan Bandić ne samo da ne voli svoje sugrađane, kako se voli često pretvarati, nego ih prezire i smatra nedoraslima za politiku. I do sada je davao previše štofa da se o njegovim ljudskim i političkim kvalitetama misli loše, ali ovo muljanje o vrtu koji uređuje dok drugi “taru krmelje” razbija svaku iluziju o njemu.

Sebi je lažno pridavao nadnaravne moći, a svoje Zagrepčane, koji jedva preživljavaju u tom smiješnom Bandićlandu, prikazao je kao lijenčine. Priča o “rajskom vrtu” živjela je samo nekoliko dana, dok novinari nisu otkrili da se cijela divizija radnika Zrinjevca brine o “raštiki”. Gore od Bandićeva podvaljivanja je to što ovakva vrsta neotesanosti više uopće ne izaziva bilo kakvu javnu reakciju, a kamoli društveno zgražanje.

Nekako je postalo normalno da se za javnu riječ i još gora javna djela ne odgovara. Ako je u stanju ovako muljati o raštiki i krmeljima, što je sve u stanju napraviti kada je riječ o milijunima. Strah me i pomisliti.

>>Bandić se hvalio da sam 'dela', ali vrt mu uređuje Zrinjevac

>>Bandić na stadionu Mladosti: Ovdje možemo jedino uzgajati žabe!

>>Iz proračuna Zagreba u 20 dana 2,4 mil. kuna za Tuzlu, Split, Jajce

Komentara 73

BI
billynik
11:18 24.08.2014.

Za sve ove koji danas pljuju po Bandiću kao to da vam je dok je bio član SDP-a bio dobar i onda ste ga birali vi koji ga danas pljujete.

Avatar abakus
abakus
11:16 24.08.2014.

Hajde pustite više Bandića s mirom... Građani Zagreba rekli su svoje kad su ga po n-ti put izabrali za gradonačelnika unatoč svim novinarskim olajavanjima i to bi pametnijem čovjeku trebalo biti dosta.

DU
duda9
09:38 24.08.2014.

Treba pitati novinara od kuda je i zbog čega stalno pišu o Bandiću?Zašto ne pišu kako ljudi žive dali imaju hrane kkako preživljavaju? Pa ne vodi Državu Bandić zna se ko nas vodi samo neznam kamo?A vi se ulovili ko pijan plota Bandić i taj vrt koda je od zlata možeš mislit?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije