Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ LOVRIĆ-MERZEL

Josipović o županici: Ako su optužbe točne, bit će i težih posljedica

Ivo Josipović
Foto: Media servis
1/3
10.02.2014.
u 16:59

Josipović je rekao da neće ići u BiH jer je to njihova unutarnja stvar

Predsjednik Ivo Josipović danas je u razgovoru za Media servis komentirao optužbe o navodnoj korumpiranosti sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel. Na pitanje treba li županica dati ostavku, Josipović je rekao:

– Ako se pokaže da je točno to što joj se stavlja na teret, bit će vjerojatno i težih posljedica.

Josipović je dodao kako smo svjedoci intenzivne medijske kampanje u kojoj zapravo još nije pokazano je li zaista županica počinila nešto nezakonito, nedopušteno ili nije.

Komentirajući prosvjede u BiH, Josipović je rekao da tamošnji građani imaju ekonomske probleme, ali i probleme kad je riječ o ustroju i naravi države.

– I naravno kada se ta dva problema spoje dolazi do zapaljive situacije kakvu sada imamo. Ja doista želim da se problemi što prije počnu rješavati mirnim putem, unutar Bosne i Hercegovine – rekao je Josipović, dodajući kako neće ići u BiH jer je to njihova unutarnja stvar.

Komentirajući svoj dosadašnji mandat, Josipović je rekao da je nastojao biti predsjednik kaktus u onim trenucima kada je to trebalo. O fotografiji snimljenoj u Sočiju na kojoj sjedi pokraj ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča, Josipović je rekao da nije bila riječ o spontanom druženju te da je odmah pokraj sjedio švicarski predsjednički par.

>> Glavna istraga: Podrijetlo imovine! Evo što sve glasi na Lovrić Merzel

>> Što je u životu radila prije nego što je postala županica?

Komentara 52

Avatar tajar
tajar
17:14 10.02.2014.

E moj "naivni" Josipoviću, da nije bilo kako kažete "intenzivne medijske kampanje", sve bi se gurnulo pod tepih! Ovako bi mogli pomisliti da je to bio i Vaš cilj!

19
1995josip
17:31 10.02.2014.

Hrvatska će opet cvasti , kad crveni odu sa vlasti !

Avatar antuntun55
antuntun55
17:17 10.02.2014.

štakori se lagano povlače.......za svaki slučaj ,ako Bajič omane kao u slučaju Perković

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije