Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka suda

Josip Perković ostaje u istražnom zatvoru do daljnjeg

josip perković
Foto: Snimio čitatelj
1/2
25.01.2014.
u 14:45

Perković se na saslušanju nije očitovao o krivnji, a njegovi njemački odvjetnici tek su dobili spis i trebat će im nekoliko dana da ga prouče.

Josip Perković, koji je jučer Lufthansinim letom Zagreb - München izručen Njemačkoj danas je izveden pred istražnu sutkinju. Određen mu je istražni zatvor u Münchenu, gdje će biti do daljenjeg, piše HRT. Perković se na saslušanju nije očitovao o krivnji, a njegovi njemački odvjetnici tek su dobili spis i trebat će im nekoliko dana da ga prouče.

Perković je sletio u Njemačku jučer oko 14:45 sati, a po izlasku iz zrakoplova preuzela ga je specijalna policija. Tijekom boravka u Njemačkoj Perković će biti smješten u zloglasnom zatvoru Stadelheim.

Riječ je o zatvoru koji je osnovan 1894. i danas prima 2100 zatvorenika na nekoliko sigurnosnih razina te zapošljava oko 600 čuvara i osoblja. Tijekom istrage zatvorenik ima pravo na posjet od pola sata svaka dva tjedna.

>> Anto Nobilo nakon izručenja: Nema predaje, idemo dalje

Komentara 25

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:18 25.01.2014.

Kada Perković progovori i kaže sva ostala prezimena u HR biti će zanimljivo to pratiti. Mnogi njegovi pajdaši po zanimanju sada sitno sraćkaju. Nije Perković blesav, on mora spašavati svoja jajca. Čeka se buran rasplet.

KR
krka
15:11 25.01.2014.

Perković će biti u "zloglasnom zatvoru"....bla,bla,bla,... a gdje bi to trebali biti ljudi koji su osumljičeni za teška ubojstva, sa masakriranjem već propucane, mrtve žrtve???

DU
Deleted user
10:22 25.01.2014.

bilo bi krasno kad bi nosioc stafete skojevac radman poslao ekipu sa televizije pa da imamo direktan prijenos iz sudnice...ili cemo morati njuskati po stranim novinama da bi se informirali isto kao u slucaju sa generalima iz haga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije