Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeno-nogometni spektakl

Iako konkurenti u 2. izbornoj jedinici, Brkić i Bandić igraju u istoj ekipi humanih zvijezda

Blažević Brkić
19.08.2016.
u 18:10

Iako konkurenti u drugoj izbornoj jedinici - Milijan Brkić (HDZ) i Milan Bandić (BM365) dio su iste ekipe humanih zvijezda na današnjem humanitarnom glazbeno-nogometnom spektaklu u Šujici.

Iako konkurenti u drugoj izbornoj jedinici - Milijan Brkić (HDZ) i Milan Bandić (BM365) dio su iste ekipe humanih zvijezda na današnjem humanitarnom glazbeno-nogometnom spektaklu u Šujici, u susjednoj Bosni i Hercegovini. 

Brkić, 14. na listi ima i dres s brojem 14, a osim s Bandićem u Šujici se družio i s legendarnim nogometnim izbornikom Miroslavom Ćirom Blaževićem

>>Brkić na Facebooku objavio odakle kreće u kampanju

>>'HDZ će pobijediti, ali Bandić bi bio bolji premijer od Plenkovića. Kod njega nitko ne bi bio gladan'

Komentara 27

PU
pulizg
19:49 19.08.2016.

pa i jesu zvijezde lopovluka

SU
SUBARU
22:38 19.08.2016.

Nek idu u svoju državu igrat lopte,ba.

DA
daliboris
19:17 19.08.2016.

Odlično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije