Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na dubini od 40-ak metara

Iz jame Pavlovice na Žumberku izvučen automobil

jama Pavlovica
Foto: FAH/Hina
06.12.2015.
u 17:03

U jami je nađeno i nekoliko bačvi s opasnom tvari, koje će biti propisno zbrinute

Na zamolbu Zagrebačkog speleološkog saveza, zagrebački vatrogasci sudjelovali su u izvlačenju automobila i drugih teških tereta ubačenih u duboku, kršku jamu Pavlovicu na Žumberku.

Vatrogasci su u jamu duboku 40-ak metara ušli s hidrauličkim alatom, izrezali automobil i izvukli ga na površinu u dijelovima.  

U jami je nađeno i nekoliko bačvi s opasnom tvari, koje će biti propisno zbrinute, priopćeno je iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

U vatrogasnom timu bili su vatrogasaci specijalizirani za spašavanje iz dubina i visina te pripadnici Specijalističke postrojbe civilne zaštite Grada Zagreba za spašavanje iz ruševina.

>> HGSS spasio psa iz jame kod Imotskog

Komentara 3

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
17:38 06.12.2015.

Ako olupina ima broj šasije, realno se može ući u trag vlasniku, te ga kazniti sukladno zakonu.

NE
Nepokolebljiv
19:09 06.12.2015.

"Bacva s opasnom tvari" zvuci komicno! "Opasna tvar" je sve na ovoj planeti ukljucujuci majcino mlijeko samo je letalna doza nesto drugacija od one svakodnevne! Cista pitka voda ubojit otrov ukoliko ju netko konzumira u dovoljnoj kolicini (4-6 litara ovisno o tezini pojedinca) u kratkom vremenu. Neznanje caruje a neupuceni lazljivcima - neznalicama vjeruju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije