Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
branitelji u zadru:

'Bolna je slika ako hrvatski sin krene na oca u invalidskim kolicima'

branitelji zadar
Foto: Frane Šarić
1/2
29.05.2015.
u 12:40

Ispred zadarske policije okupilo se stotinjak branitelja iz svih braniteljskih udruga

Ispred zadarske policije okupilo se stotinjak branitelja iz svih braniteljskih udruga.

– Demonstracija sile na Markovom trgu je strašna. Molit ćemo za glas razuma i ovo što branitelji traže je minimum. Svi su odgovorni, svi ljudi u Saboru i oni koji su na vlasti i oni koji su u oporbi, svi koji žive dobro od hrvatskog križa. Ako se ne želi razgovarati to nije dobro i ako potekne hrvatska krv to će biti sramota za sve. Bolna je slika ako hrvatski sin krene na oca u invalidskim kolicima – rekla nam je Ivana Haberle predsjednica Udruge žena u domovinskom ratu Zadar, te najavila odlazak branitelja u Zagreb.

>> Drama na Markovu trgu: Branitelji probili policijsku blokadu i ušli u crkvu

Komentara 15

VE
vergilije22
15:36 29.05.2015.

Ja sam rođen '91. u podrumu Petrove bolnice u Zagrebu. Prema tome nisam bio u mogucnosti ici pod rovove i za to nisam kriv! Naprotiv, jedva sam prezivio bakterijsku infekcijsku nakon poroda. I sad ce meni jedan klemm pricati o dostojanstvu i pravima?!?!?! Zbog cega bi njihovi potomci imali veca prava od nas ostalih u bilo kojem pogledu?!?! Eto ja zahvaljujuci vlastitim sposobnostima studiram na jednom od najboljih nasih fakulteta i sve sto sam postigao postigao sam sam bez ikakvih satora, i zato nece imati veca prava od mene neko tko to ali apsolutno nicim nije zasluzio. I ne, nisam srbin, vi koji me mislite prozvati za to slobodno se javite na DNK analizu.

GI
gilesfra007
13:08 29.05.2015.

Ivana Haberle, ........ajde ajde skrati. Tko ovdje pravi nered?`Ti i tvoji ili policija? Skupljate se po Zadru na ulici - zar se kod vas u Zadru ne radi? Tko uzdrzava ove zgubidanovice na cesti? Tko tebe uzdrzava? Mozda oni radnici koji su jucer htjeli protestirati na Markovom trgu, a ali onda je dosla tvoja horda i sve im pokvarila.

PI
prava istina
14:58 29.05.2015.

pa stalno se lupeta da branitelji nešto traže. Nikako da dokučim šta 8ali mislim da niti oni sami neznaju šta traže). Smjenu?! Ma jelda?! Da je ministar HDZ-ovac i onda bi prosvjedovali i tražili smjenu? Ja sam bila priklonjena HDZ-u i sramim se ovih tamo i sad više neznam za koga ću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije