Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kći Zorana Baukovića

Htjela zapaliti zastavu: 'Šteta što upaljač nije radio'

Zorana Bauković htjela paliti zastavu
Foto: Facebook
05.01.2014.
u 13:11

- Baukovići zapravo i žive zahvaljujući državi čiju bi zastavu Zorana rado zapalila samo da je "upaljač radio". Zapravo žive i troše u Srbiji a u Hrvatskoj su prijavljeni da bi primili socijalnu pomoć, tvrdi čitatelj iz Iloka.

Zorana Bauković, kći Zorana Baukovića koji je prije nekoliko dana na Županijskom sudu u Vukovaru nepravomoćno osuđen na 15 godina za ubojstvo Dragice Bođanac u Iloku u siječnju 1997. objavila je na svom Facebook profilu fotografiju na kojoj se vidi hrvatska zastava koju ova srednjoškolka pokušava zapaliti upaljačem.

A da bi sve bilo jasnije i valjda, duhovitije, ispod slike je napisala "šteta što upaljač nije radio".

Sliku je Zorana, kći osuđenog pripadnika srpskih paravojnih postrojbi, ubrzo maknula shvativši da bi mogla imati neugodnosti, ali jedan Iločanin uspio ju je sačuvati i dostaviti nam u redakciju.

- Baukovići zapravo i žive zahvaljujući državi čiju bi zastavu Zorana rado zapalila samo da je "upaljač radio". Zapravo žive i troše u Srbiji a u Hrvatskoj su prijavljeni da bi primili socijalnu pomoć, tvrdi čitatelj iz Iloka. 

>>Ubojica poručio sucu: Ne želim te slušati, smrade jedan!

Komentara 70

RS
rasta sev
14:05 05.01.2014.

Bio bi red da i ministrica Opačić provede istragu o stvarnom prebivalištu Baukovičevih, da ne kažem zločinačke obitelji.

SJ
serengeTI-jeti
13:53 05.01.2014.

ukinuti socijalnu pomoć pod hitno gospođo Opačić

DO
dobar
13:36 05.01.2014.

Gdje je sad taj dezurni Jovanovic, Ostojic , Josipovic, Leko, Kosorica , koji su skocili na sve cetiri noge samo radi Hrvatskog pozdrava a kad se pokusava ili cak pali hrvatska drzavna zastava to onda nema spomena ni glasa odd njih nego jos ih nagraduju. Gdje je Pupovac sto se ne oglasi. Pupovac bez politike ni svoj Bozic nemoze provesti. Znaci po Hrvatskoj drzavi moze se pljuvati unistavati simbole da se za to ne odgovara nego ih se nagraduje. Hrvatima se namece cirilica i to nasilno i na temelju laznih podataka o stanovnistvu. Zasto se ne izvrsi popis stanovnistva i utvrdi tocan broj koliko ih je samo prijavljenih u Hrvatskoj a da u njoj ne zive nego u Srbiji a primaju Hrvatsku pomoc. To se nece provesti jer trenutacno nemamamo Hrvatsku vlast jer su na vlasti oni koji nisu nikad ni zeljeli Hrvatsku drzavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije