Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema službenog priopćenja

Hrvatska radiotelevizija opovrgava današnju izjavu predsjednika HND-a Saše Lekovića

Saša Leković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
15.04.2016.
u 20:40

Kao što je poznato, Hrvatska radiotelevizija na svojoj službenoj unutrašnjoj stranici namijenjenoj zaposlenicima već niz godina omogućuje prostor sindikalnim organizacijama i profesionalnim odnosno strukovnim udruženjima koja djeluju na Hrvatskoj radioteleviziji, stoji u priopćenju.

Hrvatska radiotelevizija opovrgava današnju izjavu predsjednika Hrvatskoga novinarskog društva Saše Lekovića u kojoj njezino vodstvo optužuje da je medijima poslalo priopćenje o zaključcima s jučerašnjega sastanka HND-ova ogranka Radio održanoga u Hrvatskome Hrvatska radiotelevizija nikomu nije poslala službeno priopćenje HND-ova Ogranka Radio niti joj je to namjera činiti. 

Kao što je poznato, Hrvatska radiotelevizija na svojoj službenoj unutrašnjoj stranici namijenjenoj zaposlenicima već niz godina omogućuje prostor sindikalnim organizacijamaprofesionalnim odnosno strukovnim udruženjima koja djeluju na Hrvatskoj radioteleviziji. U skladu s tim te s dosadašnjom praksom u rubrici posvećenoj Hrvatskome novinarskom društvu na HRT-ovoj unutrašnjoj stranici danas poslijepodne je na temelju primljene e-poruke predsjednice HND-ova ogranka Radio Silve Celebrini objavljeno izvješće sa spomenute sjednice. 

Vodstvo Hrvatske radiotelevizije ovime ujedno poziva da se javni medijski servis ne instrumentalizira odnosno da se ne koristi za potrebe unutrašnjih obračuna u Hrvatskome novinarskom društvu.

>> Siniša Kovačić najavio razdvajanje radija i televizije

Ključne riječi

Komentara 41

SE
sestrićna
21:13 15.04.2016.

još jedan miloševićev glasnogovornik u hrvatskoj kojeg je odobrio sdp...

Avatar fuzzy
fuzzy
20:56 15.04.2016.

Aleksandar-Saša Leković (imigrant iz Crne Gore) je glasnogovornik neočetničke politike u RH.

KU
kunigunda
20:55 15.04.2016.

ha ha ha zastupnici ništavila gube hrvatske kune a time i tlo pod nogama a mislili su da će trajati za vijeke vjekova njihova tiranija nad hrvatskim narodom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije