Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija HSS-a

Hrvat koji popije gemišt za Holy je 'narkoman', a vlasnici kafića vjerojatno su za nju 'dileri'

Mirela Holy
Sanjin Strukić/PIXSELL
07.04.2014.
u 13:04

HSS se protivi legalizaciji bilo koje vrste droga u općoj uporabi i smatramo da se Hrvatska s takvim programom sigurno neće izvući iz krize, poručuju iz stranke

Predsjednika HSS-a Damir Hrg reagirao je na izjavu Mirele Holy: ''Društvo je licemjerno jer dozvoljava alkohol i cigarete, a marihuanu ne''.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

 - Kao predsjednik HSS-a, i otac troje djece, ne mogu ne reagirati na programske osnove gospođe Mirele Holy koje se svode na legalizaciju droge. Ne prihvaćam njezina stajališta o izjednačavanju konzumacije alkohola i cigareta sa marihuanom, jer bi po tome ispalo da je svaki Hrvat koji popije gemišt, dva ili popuši cigaretu „narkoman“, a vlasnici kafića, restorana, vinarija, pivovara, kioska, trgovina te njihovi zaposlenici, vjerojatno „dileri“.

HSS se protivi legalizaciji bilo koje vrste droga u općoj uporabi i smatramo da se Hrvatska s takvim programom sigurno neće izvući iz krize. Hrvatskim građanima, droga može jedino pomoći da dožive privremenu opijatnu sreću. Hrvatskoj trebaju radna mjesta, pozitivna klima za razvoj gospodarstva, pomoć seljacima u proizvodnji zdrave hrane, manje represije državnog aparata na gospodarstvo i građane, te bolja učinkovitost državnog aparata. Na korist, a ne na štetu građanima.

Ili možda gospođa Holy ipak nije otišla iz Kukuriku koalicije, možda ima samo zadatak da nam prikaže svijet ljepšim, da nesposobnost Vlade obavije marihuanskim dimom, da nam, tako drogiranima, kaže kako je ova vlada baš dobra i da će se ona ponovo vratiti njoj, kad je hrvatski birači, "gemišt i cigaret narkomani" ponovo zaokruže, na nekoj drugoj listi.

>> Holy: Nisam probala marihuanu, a alkohol mi je odvratan

Komentara 19

LI
lilijana
13:43 07.04.2014.

Nemožeš vjerovati, sjede u vladi i dobivaju novce da bi se prepucavali, prozivali jedni druge ustašama i komunistima, nitko ni jednu realnu ideju za izlazak iz krize. I onda se pojavi netko sa idejama (holy) , al ne valja jer to kao nije dovoljno. Pa to je samo jedan od prijedloga, jedna od promjena, i ona ih ima. ovu nepismenu starčad u saboru koja nema ni jednu ideju za napredak a sere po tuđem mi plaćamo.

Avatar petrolio
petrolio
13:51 07.04.2014.

holly tvrdi da nikada nije probala travu, a zalaže se za legalizaciju?!?

Avatar pretplatniik
pretplatniik
14:49 07.04.2014.

Baš bi se HSS trebao zalagati za industrijsku konpolju.Jer to je ponajprije biznis seljaka.A ova usporedba indijske konoplje gemišt,dileri to je tako kod nas u narodu kad ljudi poput dotičnog idu pričat o temama o kojima ne znaju ama bašaš ništa.On čak nezna ni razliku izmedu industrijske i indijske konoplje ,a vođa seljačke stranke to je još tragičnije od ove tragične usporedbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije