Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrana zbog uvreda

HRT: Novinari dvaju portala ne mogu u naše informativne emisije

HRT
Foto: Robert Anić/PIXSELL
28.05.2015.
u 16:52

Programsko vodstvo HRT-a donijelo je odluku da novinari dvaju portala, dnevno.hr i direktno.hr , do daljnjega ne mogu gostovati u informativnim emisijama HRT-a

Programsko vodstvo HRT-a donijelo je odluku da novinari dvaju portala, dnevno.hr  i direktno.hr , do daljnjega ne mogu gostovati u informativnim emisijama HRT-a.

– Odluka je donesena zbog višekratnih neprofesionalnih, neprovjerenih i neistinitih napisa o HRT-u i njegovim zaposlenicima, koji neargumentirano vrijeđaju i kleveću zaposlenike HRT-a nanoseći štetu ugledu HRT-a – javili su u priopćenju s Prisavlja. 

>> Saša Runjić: Dok sam ja ravnatelj, Dnevnik ostaje u 19 sati!

Ključne riječi

Komentara 16

TO
tolitol
17:11 28.05.2015.

"Javna televizija" je zabranila određenim novinarima gostovanje na HRT-u? Dujmoviću, Hodaku, Tomcu, Šoli??? U civiliziranoj zemlji bi ovo bio opći skandal, kod nas je valjda to ono što se još za Račanovih vremena zvalo "javnim servisom građana". No eto, članica smo EU-a a kao da je vrijeme stalo u "dobrim, starim 80.ima". Još samo da policija krene "hapsiti" zbog delikta mišljenja. Vrijeme je za referendum o ukidanju televizijske pretplate. Pa onda nek zabranjuju koga god žele.

OB
Objektivno...
17:10 28.05.2015.

HRT se ponaša ko uvrijeđena frajla... Sve više preosjetljivih osoba tuži druge za klevete za izgovorene notorne činjenice... Kako bi to onda masno naplatili u tužbama za povredu ugleda.

CI
cicibela
18:25 28.05.2015.

Ni VL nije daleko od TV Radmanuše. Jedino im je cenzura komentara uvijek ažurna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije