Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZNI ROKOVI

H. N. Srzić odlazi za mjesec, a E. Gojan tek za tri

Hloverka Novak Srzić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/2
27.03.2015.
u 07:00

Novak-Srzić trenutačno je na bolovanju, na kojem će vjerojatno ostati za vrijeme trajanja cijelog jednomjesečnog otkaznog roka

Hloverka Novak-Srzić i Elizabeta Gojan primile su obavijesti o otkazima koje im je, zbog istupanja u javnosti bez odobrenja nadređenih, poslao glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman. No, Novak-Srzić službeno će bez posla ostati za mjesec dana, dok Gojan ta sudbina čeka za tri mjeseca. Razlika je u tome što Hloverki Novak-Srzić otkazni rok traje mjesec dana, a onda, kako stoji u njezinu otkaznom pismu “nema više potrebe za radom”.

Novak-Srzić trenutačno je na bolovanju, na kojem će vjerojatno ostati za vrijeme trajanja cijelog jednomjesečnog otkaznog roka. Elizabeta Gojan pak, s obzirom na to da je samohrana majka, ima pravo na otkazni rok od tri mjeseca i ona će otkazni rok provesti radno, što znači da ćemo do kraja sezone, do ljeta, moći gledati njezinu emisiju “Damin gambit”. Kako Novak-Srzić nije htjela ništa reći, a Gojan nije odgovarala na pozive, sve ovo neslužbeno doznajemo od njihovih kolega.

>> Goran Radman poslao otkaze Hloverki Novak-Srzić i Elizabeti Gojan

>> Elizabeta Gojan i Hloverka Novak Srzić dobile otkaz na HTV-u

>> Grabar-Kitarović: Neugodno su me iznenadili izvanredni otkazi Gojan i Novak Srzić

Komentara 12

WA
walti
08:30 27.03.2015.

leglo Kos-a i udbe je tzv htrvatska televizija u kojoj srbi si srbkinje caruju a ludi hrvati placaju srbsko cetnicku propagandu

BU
bubimir
08:36 27.03.2015.

radmanu je izgleda otkazni rok jedno 25+ godina

DU
Deleted user
08:56 27.03.2015.

Za tri miseca jugoslaveni će ostati bez „voditeljke“! Možda Srbija ima interesa? A tko će ga znati, mahom su se jugovići i titići sjatili u Hrvatsku, lipša je, komotnija, narod tolerantan i trpeći, ovdje je lako držati teror poradi svojihih privilegija a narod šuti! Ili šute mediji o mišljenju naroda na ovu nakaradu i sprdačinu od vlasti!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije