Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Glasajte prema savjesti'

HDSSB ne podržava niti jednog predsjedničkog kandidata u drugom krugu

HDSSB
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
30.12.2014.
u 12:55

Ponovili su još jednom kako oni nisu stranka niti jednog političkog bloka, niti takozvanih lijevih, niti desnih te da će raditi na rješavanju stvarnih problema koji muče sve hrvatske građane

Niti jednog od kandidata za predsjednika u drugom krugu izbora neće podržati HDSSB. Svoje članove i simpatizere pozvali su da iziđu 11. siječnja na birališta te da "glasaju prema vlastitoj savjesti".

- Kandidat Saveza za Hrvatsku Milan Kujundžić, kojega smo podržavali na predsjedničkim izborima, nije ušao u drugi krug izbora te HDSSB neće podržati niti jednog kandidata - rekao je danas pred novinarima u Osijeku predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin iznoseći jednoglasni stav stranačkog Glavnog odbora.

Ponovili su još jednom kako oni nisu stranka niti jednog političkog bloka, niti takozvanih lijevih, niti desnih te da će raditi na rješavanju stvarnih problema koji muče sve hrvatske građane, prije svega misle na neimaštinu, veliku stopu nezaposlenosti, masovno iseljavanje iz Hrvatske te nizak životni standard.

- Ti problemi traže konkretna rješenja. Pri tome ćemo maksimalno koristiti sredstva iz EU fondova, u čemu smo i do sada bili najuspješniji u Hrvatskoj, konkretno je to Osječko-baranjska županija. S obzirom na stanje u kojem se nalazi cjelokupno hrvatsko društvo, sve druge teme smatramo manje važnim - poručio je Vulin. Na novinarski upit kako je Milan Kujundžić neizravno dao podršku u drugom krugu Kolindi Grabar Kitarović, Vulin je odgovorio kako je to Kujundžić dao uime stranke kojoj je na čelu dok je HDSSB samostalna stranka koja ima svoja tijela.

>> Josipović dobio Zadar, dosadašnju utvrdu HDZ-a

Komentara 42

BJ
Bjelovar112
13:13 30.12.2014.

strasno slavonci sramite se

Avatar Vila-Velebita
Vila-Velebita
13:16 30.12.2014.

Sami sebe pljuju sa ovim

Avatar ante_djakovo
ante_djakovo
13:35 30.12.2014.

Nastavi li HDSSB s ovakovom politikom,uskoro ce nestati s politicke scene...strasno je sto Glavas podrzava Josipovica samo kako bi napakostio HDZ-u.Bolje bi bilo da se zapita zasto je Sanadera doveo na celo HDZ-a,a ovaj ga kao zahvalu poslao u tamnici.Glava je bio dobar vojnik,ali kao politicar srlja iz gafa u gaf,a nije da nema vremena promisliti u tisini mostarskog kazamata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije