Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Ekonomski stručnjaci i politički suparnici analiziraju program HDZ-a

naslovnica
01.10.2015.
u 00:02

HDZ, iako još nije iznio svoj gospodarski program, iz onog izbornog opet se zasad samo vidi popis želja.

Prije četiri godine SDP je ponudio gospodarski program s pet glavnih ciljeva, no nijedan od tih ciljeva nije ostvaren, a kriza je pomogla da se smjer okrene u negativno.

Tada su iznesene neke od mjera koje jesu poduzete, ali rezultati nisu vidljivi. HDZ, iako još nije iznio svoj gospodarski program, iz onog izbornog opet se zasad samo vidi popis želja, a ne način kako ih provesti, a to su prije svega reforme.

Ali, već godinama svaka stranka od reformi bježi znajući koliko bi ti potezi bili nepopularni među biračima.

Milan Račić, strateški konzultant, potvrđuje upravo taj nedostatak.

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju ili prelistajte e-izdanje!

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Komentar Roberta Bubala: Rusija akcijom u Siriji postaje prvi svjetski policajac

>>Oni se svađaju, a štrajk se prelama preko naše djece

>>Hrvatsku je dosad migrantska kriza stajala najmanje 21,5 milijuna kuna

>>Prijetnje hrvatskoj taktici transferiranja izbjeglica: Tranzitne zone na njemačkoj granici

>>Kontroverzni ekonomski prognostičar Martin A. Armstrong: Predvidio je sve krize od 1987. Tvrdi da sutra počinje slom SAD-a

Komentara 42

Avatar Retardo
Retardo
22:22 30.09.2015.

A kad ćemo vidjeti u Večernjem jednu opsežnu objektivnu analizu uspješnosti Plana 21, kako bi mogli odlučiti koliko je postojeća vlada bila uspješna? Pa ako su bili uspješni onda novi mandat, a ako ne - na robiju, kao u svakoj normalnoj i demokratskoj državi.

ZE
zelina
22:28 30.09.2015.

Komunisti jedino znaju otimati od drugih...to je jedina njihova ideologija...daj da ti uzmem to što imaš...najveća gamad na svijetu...

Avatar juricamesko
juricamesko
22:10 30.09.2015.

dvije godine razvlačite HDZ kada će donijeti gospodarski program. sutra. u isto vrijeme nikada niste upitali stranku na vlasti gdje im je Plan 21 i što su po tom programu napravili . ništa! nula! niste upitali nikada SDP gdje imm je program i na kojim to oni rezultatima zaslužuju novi mandat. "Hrvatska raste" .raste samo korov 4 godine po zapuštenoj Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije